44

Анонимен

преди 5 години

Една от снимките на улицата са частни имоти който в момента течът процедури по Учождаване

43

Обеля

преди 5 години

Аз се закупих гребна лодка, все пак ако потопа продължи съм си отворил фонд "моторна лодка"

42

Анонимен

преди 5 години

Пътя по принцип е незаконен в скоро време ще бъде затворен така, че радвайте му се сега на него макар и с дупки, че го има.. Това са частни имоти!!!

41

Ужаст

преди 5 години

Че там какви "софиянци"има???Боже, опази ни!!!

40

Хахаха

преди 5 години

Ама тия в София ли са ,или в Монтана или Видин!!! 20_25км от центъра!!! София е далеко за тях

39

extremist

преди 5 години

В кой век живеем, че толкова години този проблем не се решава?" AAAAAAAАКО ПИТАТЕ БОРИСОВ.......ПРОБЛЕМИ НЯМА И БЪЛГАРИЯ ПРОСПЕРИРАВ ОБЕЛЯ ДА СИ КУПЯТ ЛОДКИ

38

гост

преди 5 години

Така е в страната на Тиквите, докато няма хора да изметат тая *** на власт, така ше бъде !

37

Анонимен_777

преди 5 години

Toва е очакван резултат от държава потънала в безстопанственост ! Много интересно е как ще изглежда инфраструктурата ( и държавата, като цяло..) след 20-ина години, с това 'темпо'...

36

Боко Тиквата

преди 5 години

Аз дупки не виждам, виждам равен път като огледало. Толкова равен и гладък, че чак можеш да се огледаш в повърхността му.

35

мак

преди 5 години

Страховито място. Предполагам, в много градове е така, щом всички сили и средства се хвърлят да се оправи центъра и да се усвоят едни парички, пък на метри от центъра скръб и ужас, все едно там не живеят хора и няма нужда от подобрения.

34

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха и софиянци се смеят на провинцията! Вие луди ли сте? В ПРОВАНСА където живея имаше преди много години такива квартали, не че сега е перфектно в България сме, ама най-гадния квартал даже тука не е чак толкова зачукан. ХАхахахахахах София честно супер гетари сте сигурно за това плюете толкова провинцията, време е да поемете реалноста че живеете в жива гето-тоалетна!

33

Вася

преди 5 години

И аз живеля в Обеля-2. Да, дупките са като кратери . Не са запълвани от години. Кметът Младенов не е стъпвал в квартала да види проблемите на хората, камо ли да се срещне с тях. Канализацията вони- не е чистена с години. Улицитге са мръсни и кални.Никаква инфраструктура. Транспорт до метрото- рейс 150, който е от и до Волуяк и в събота и неделя понякога е през час. Супер живот в Обеля-2. Засрамете се ГЕРБ-аджии!Не може всички да сме от Банкя. Хайде малко цивилизовайте и Обеля.

32

Сина ми Андрешко

преди 5 години

Аз работех като преводач превеждах овците от един хълм към друг

31

антикомунист

преди 5 години

До АнонименКато гласувате все за едни и същи хора, ще си мрънкате по форумите. ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, Воля, Атака, НФСБ ... всички са креатури на Държавна Сигурност или производни на БКП.

30

Бойко Борисов

преди 5 години

Значи този проблем го наследихме от Станишев! То и по негово време така си беше! И сега вие какво искате!? Не ви разбирам Искайте от Станишев да ви го оправи! Ние за този проблем не сме виновни! А за решаването на този проблем също няма да сме виновни ние! Да живей ГЕРБ!

29

Анонимен

преди 5 години

Цяла София е в този вид и се чудя на кое отгоре само се хвалят управляващите. Те не могат столицата да оправят, а какво остава за другите населени места, а за селата не ми се мисли.

28

Анонимен

преди 5 години

Най-*** е, че в действителност никои не ни обръща внимание. Мрънкаме си тук по форомите, аз лично и аз съм писала до институции и е глас в пустиня. Пред нас улица няма изобщо..липсва вече. Почнаха няколко строежа и от тежките машини пътя пропадна. Как си стигаме до нас очевидно на никого не му пука. Улицата е точно до Никола Габровски в близост до парка на УНСС...сравнително натоварено място. Нямам думи как не ги е срам

27

Анонимен

преди 5 години

Не сте доволни ами че за това име решение. Наказателен вот на изборите и всички сеяндури ги пращате да доят кравите и да пасат овцете.

26

Анонимен

преди 5 години

Съсипаха я тази столица. И мен ме е ям и на мен ми омръзна да се чувствам излъган и унижен от цялата администрация и управление. Само някакви блокове никнат като гъби, местните кметове получават по 2,3 апартамента, за да дадат разрешение и всеки се прави, че не знае и не правят на маймуни. А кой ще поддържа всичко е въпроса...Не стига само да се строи

25

Анонимен

преди 5 години

СОФИЯ - ВЕНЕЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ.РЕЗУЛБТАТИТЕ СА ВИДИМИ!