Снимка: БТА, Архив
fallback

Правителството беше създадено през май, а първият скандал в Патриотите беше септември. Със скандали ще вървим до края, коментира журналистът Красина Кръстева по повод оставката на Валери Симеонов от вицепремиерския пост и растящото напрежение в "Обединени патриоти".

Oще по темата

По думите ѝ властта създава усещане за непрекъснато слизане по стълбицата и нещата не стават по-добре.

"Властта трябва да започне да прави някакви реформи. Непрекъснато се говори за магистрали - има една магистрала от край до край. Като се заговори за избори почваме да дупчим Стара планина като швейцарско сирене", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.

"Докато не погледам как ще изглеждат Патриотите във формат евроизбори, нещата ще текат на приливи и отливи. Проблемът с Валери Симеонов е, че той стана повод за масови протести", посочи на свой ред политологът проф. Димитър Димитров.

"Цялата коалиция се движи по посока минимизиране на щети и това винаги ерозира", подчерта той.

Димитров предположи, че след евроизборите ще има препотвърждаване на договорките между Патриотите и ГЕРБ или някакъв вид редакция в отношенията им.

"На ГЕРБ им е време да поемат отговорност за нещо, да приемат мисълта, че някой може да ги победи на избори. Цветан Цветанов не може да преживее, че загуби едни президентски избори", каза още журналистът Красина Кръстева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Armagedon

преди 5 години

Тава че властта формално е разделена и има създадени демократични институции съвсем не значи че има Демокрация защото тя трябва да е и функционална и да функционира непрекъснато в интерес и в полза на мнозинството а не само на партократите т.е. в полза на малцинството Що за многопартийна система е тази при която партиите се издържат от Държавата а не от членски внос Че то и през соца не беше така

26

Armagedon

преди 5 години

Няма Демокрация там където е заменена с Партокраия Наивно е да се смята че водещ на вечерно щоу артист или журналист в условията на Партокрация може да създаде партия и да спечели избори ако не е част от самата нея Борбата за Демокрация ще е трудна и в определени моменти остра защото тя не е еднократен акт и трябва постоянно да се отстоява особено в пост тоталитарните Общества Но преди всичко трябва да я възродим

25

A

преди 5 години

До АнонименИ защо?

fallback