Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Валери Симеонов, който се върна от днес като народен представител, каза че във всяка парламентарна група има конфликти и това е нормално. С Волен Сидеров пък работил от достатъчно верме и се надява това да продължи и занапред.

"Върнах се и съм същия човек. Аз не съм по-различен човек от този, който отиде в изпълнителната власт. Ще работя, както съм работил и преди. Във всяко семейство има конфликти и противоречия, няма такава група в която да няма, и в ГЕРБ и в БСП има", даде пример той.

Симеонов каза и че няма драма в това, че Волен Сидеров не е подписал номинацията на новото вице Марияна Николова.

Още по темата

"Не е необходимо да се подпише номинацията, това е заложено в политическото споразумение, няма драма. Сидеров не гласува, значи не одобрява тази номинация", коментира Сименов.

По думите му Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист.

"Това е човекът, който бе в основата на реализацията на всички успешни действия, които са предприети от моя кабинет", каза той и добави, че дори е по-добре, че тя не е политик.

Като народен представител Симеонов уточни, че ще продължи работата по законопроектите, предложени от него. Той настоя и че няма амбиции за някакви позиции в обществото или политиката, но иска когато се захване с нещо, да го свърши.

"Не съм човек, който се крие. Валери Симеонов е в Народното събрание, това ли е новината? Не съм първият, който си е подал оставката и се е върнал като депутат", заключи той.

А дали патриотичните формации ще се явят заедно на евроизборите, което според Волен Сидеров е много важен въпрос, Симеонов не пожела да коментира и настоя, че сега не е време за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase