fallback

Общ преглед

След 22 милиона, налети в ремонта на "Графа" и купища строителни гафове, социалните мрежи избухват през ден с нелепостите, извършени по ремонта на култовата столична улица.

Oще по темата

След каучуковите плочки между релсите, каквито слагат на детските площадки, след безумната подредба на паважа и бетонираните дървета, дойде ред и на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици".

Шокът на столичанина е огромен от вида на настилката, а въпросите започват от: Дали това са плочки за баня, балатум и завършват със заключението, че идеята на избора им не е "там да се самоубиват епилептици".

Кметицата и общинарите се зарекоха, че фирмата изпълнител още не била приключила ремонта и тепърва щял да минава строителният контрол да наблюдава, съзерцава, че и да глобява – до 1 млн. лева.

Столичани обаче не спират, а питат: Нали не са завършили, как ще ги глобяват?

Фактите са си факти – умопомрачителна подредба на плочки, умопомрачителна шарки, умопомрачаващ ремонт, който не секва с месеци и който гълта милиони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Joko

преди 5 години

След като видяхте какво може една селска даскалица в ролята си на кмет, на следващите избори изберете една пернишка слугихя. Няма да се справи по-зле от сегашната кметица.

99

Анонимен

преди 5 години

Много ми харесва как става :). Браво на Фандъкова, върши просто чудеса за София. И е хубаво че софиянци я оценяват, независимо от тролските коментари по форумите.

98

Анонимен

преди 5 години

До плюнковциИ ние сме излизали извън родната ***. Мога да ти покажа поне 4 парка в Брюксел, които са с асфалт и поне 2 в центъра на Виена.И стига сте се правили на "голямата работа" с този "европейски вид" - комплексари като вас окепазиха половината София. Женският пазар (проект на същия архитект) опропасти едно знаково място на София и го превърна е едно голямо НИЩО. Сега това се случва и на Графа.И моля, стойте си в чужбината и не ни давайте акъл за средата, в която НИЕ живеем.

fallback