Снимка: архив, БТА
fallback

Простреляният вчера в София 50-годишен мъж е стабилизиран, но все още не е извън опасност.

Oще по темата
Това съобщиха от Военномедицинска академия пред "24 часа".

Раненият все още е в реанимация, но е контактен.

Куршумът от изстрела е засегнал вътрешни органи и перфорирал тънкото черво на пациента.

Припомняме ви, че пострадалият бе прострелян в подлеза на булевард "България" и булевард "Гоце Делчев", след скандал, възникнал заради куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До Невъоръжената

преди 5 години

Хората се ядосват на кучкаря заради наглостта му. Същото е някое псе да ви се *с*ре на килима. В друга държава щеше да има глоба от общината заради това, че кучето се е изходило на витрината и е умишлено.Не е било хубаво, че са го стреляли, но е голям човек, не дете. Знае, че кучето трябва да свърши работата не в подлез. А е държал съседния магазин. Ако сте клиент в магазин и видите куче да пикае на витрината, ще купите ли нещо оттам?

14

Невъоръжената

преди 5 години

Чета ви коментарите и ви се чудя на коя планета живеете и защо нападате човека, отнесъл куршум, затова, че кучето му е си е свършило работата на витрина на магазин? Нападате и кучето?! Откога стана нормално в нашата слънчева държава, човек с криминално минало да притежава законно оръжие и да го развява наляво надясно? Да вади и да стреля на обществени места за това, че някакво куче се е изпикало на витрината му? Защитавайте го! Затова България е България, а в цивилизованите държави е по иначе...

13

Кина

преди 5 години

А как е великия софийския "пищов", криминалето ? Защо никой не го подкрепя в "трудното" му положение ?

fallback