15

До Невъоръжената

преди 5 години

Хората се ядосват на кучкаря заради наглостта му. Същото е някое псе да ви се *с*ре на килима. В друга държава щеше да има глоба от общината заради това, че кучето се е изходило на витрината и е умишлено.Не е било хубаво, че са го стреляли, но е голям човек, не дете. Знае, че кучето трябва да свърши работата не в подлез. А е държал съседния магазин. Ако сте клиент в магазин и видите куче да пикае на витрината, ще купите ли нещо оттам?

14

Невъоръжената

преди 5 години

Чета ви коментарите и ви се чудя на коя планета живеете и защо нападате човека, отнесъл куршум, затова, че кучето му е си е свършило работата на витрина на магазин? Нападате и кучето?! Откога стана нормално в нашата слънчева държава, човек с криминално минало да притежава законно оръжие и да го развява наляво надясно? Да вади и да стреля на обществени места за това, че някакво куче се е изпикало на витрината му? Защитавайте го! Затова България е България, а в цивилизованите държави е по иначе...

13

Кина

преди 5 години

А как е великия софийския "пищов", криминалето ? Защо никой не го подкрепя в "трудното" му положение ?

12

Анонимен

преди 5 години

До Иван""Раненият зради куче" - зради зради.... Венциславчето толкова може."---Иване, НЕ Е САМО Венциславчето ... и другите там са така. :)P.S. Чакам да видя след колко време ще ме изтрият. Ама да си оправят заглавието. :)

11

Софиянец

преди 5 години

Дришльото с кучето добре го е отнесъл!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Изпуснато едно "а",по важно е око за око,лай но за лай ноЗащо не спазват дипломатическото правило:Ами изяш те и Вие нашия!

9

Boko bo

преди 5 години

Къде са сега герберастите да пишат как под ръководството на партията-майка България бележи нови и нови висоти в стандарта на живот, в сигурността на гражданите. Това става в африканските държави и България дето полицията е на книга, съд и прокуратура са изцяло корумпирани. Корупцията стана движеща сила в обществото под опеката на Герб..

8

Български манталитет

преди 5 години

Тоя с кучето дали ще се научи поне да го води в някоя градинка да пикае, а не пред магазини? Ако взема да му чисти и ак*ото ще кажа, че сме стигнали Европата.Само дето българинът си го знаем, пред магазина на онзи дето го е гърмял, утре очаквайте една торба с лай*на.

7

Анонимен

преди 5 години

Освен абрурдната правописна грешка в заглавието, и самото заглавие е грешно написано. Така излиза, че кучето е нападнал човека.

6

Анонимен

преди 5 години

Искам да разбера роднините му, които сега се грижат за кучето дали почистват. Дали са платени кучешките данъци? Направете едно проучване с папараци!

5

Обичам кучетата

преди 5 години

Стига с този ранен, който заради агресията си остави кучето без надзор. Какво е виновно кучето, че стопанина му е в болница.Да се направи смс кампания за да се съберат 1 млн. лева за да бъде осигурено кучето до жиовт.

4

Цървуля

преди 5 години

Венциславо не така боса през просоо.Тоя го гръмнаха не заради кучето а заради това че е агресивен *** и налита с бухалка вместо да се извини и да почисти.Животното не е виновно че собственика му е агресивен ***

3

Иван

преди 5 години

"Раненият зради куче" - зради зради.... Венциславчето толкова може.

2

Анонимен

преди 5 години

ради тоя пес, кво ли не стана.

1

Цецо

преди 5 години

Май не сте обядвали... я си прочетете пак заглавието?!? :)