Снимка: Архив Булфото
fallback

Психичноболен уби баща си, а след това преби и майка си в столичния квартал "Лозенец", съобщи БНР.

Сигналът до полицията бил подаден от пострадалата. При пристигането на органите на реда, мъжът се барикадирал в апартамента си, а час по-късно излязъл и нападнал с оръжие екипите на МВР.

Извършителят на криминалното деяние бил агресивен и се водел на отчет в Центъра за психично здраве. Не е ясно дали е бил на лечение и дали е приемал редовно лекарствата си.

Нападателят е бил обезвреден и откаран в Центъра за психично здраве. По случая тече разследване и тепърва ще се изясняват подробностите около инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Ставрю

преди 5 години

До 20 виж и ти плюеш комунизма но това нее така през комунизма имаше ред и тези неща не се случваха. А да ти кажа че тази измисмена демокрация яв направиха с цел деградиране на личноста. Да ти кажа че запада одавна са построили комунизма.

20

до 19

преди 5 години

Не пич, при демокрацията не е така. Това, което ти си мислиш, че е демокрация е в същност слободия, анархия, пост-комунистическа действителност или подобно. Иначе казано - БГ действителността няма общо с демокрация.Вземи се образовай малко, не повтаряй сляпо какво пишат троловете, на тях за това им се плаща.

19

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията е така - демократично е психично болен мъж да не е в специализирано заведение, където да се лекува, а да е извън него и да убива баща си и пребива майка си.

fallback