21

Ставрю

преди 5 години

До 20 виж и ти плюеш комунизма но това нее така през комунизма имаше ред и тези неща не се случваха. А да ти кажа че тази измисмена демокрация яв направиха с цел деградиране на личноста. Да ти кажа че запада одавна са построили комунизма.

20

до 19

преди 5 години

Не пич, при демокрацията не е така. Това, което ти си мислиш, че е демокрация е в същност слободия, анархия, пост-комунистическа действителност или подобно. Иначе казано - БГ действителността няма общо с демокрация.Вземи се образовай малко, не повтаряй сляпо какво пишат троловете, на тях за това им се плаща.

19

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията е така - демократично е психично болен мъж да не е в специализирано заведение, където да се лекува, а да е извън него и да убива баща си и пребива майка си.

18

Бай Иван

преди 5 години

Човек на годината от комитета от Хелзинки,гарантирана награда ;) !!!!

17

Анонимен

преди 5 години

УЧЕТ е чуждица навлязла от руския , а българският и еквивалент е ОТЧЕТ .

16

Анонимен

преди 5 години

Къде беше Борисов?Защо не е предотвратил това?

15

Когато

преди 5 години

се отнася до психично болни лица регистрирани в съответното държавно здравно заведение, казва че се води на УЧЕТ! Не е отчет! Не знам защо, но е така!

14

терминал 2

преди 5 години

заради безпаричието и липса на бъдеще във всяко второ семейство в България цъка по една такава психо бомба .

13

Анонимен

преди 5 години

Дано да не се случват такива неща на никому! Повечето такива грозни случаи и драми се случват между родители и техните деца- за имот, за това кой родител кое дете е предпочитал повече , отколкото другото. Родители, внимавайте! Дори и да има някава несправедливост в очите на някои от наследниците- до такива драми не бива да се стигат. Ако някой наследник е ощетен- и от имот и от родителско внимание, не трябва да прави глупости. Ще си замълчи и ще трябва да гледа как да се издържа без помощ.

12

Анонимен

преди 5 години

В "богаташките" квартали Лозенец и Изток/Изгрев/Яворов са НАЙ-тежките наркомани и изтрещяли психари .... така е още от Тошово време ... Поздрави!

11

Анонимен

преди 5 години

ако вярвате на медиите у наща родина, то вие сте психично болни.

10

Анонимен

преди 5 години

Ужасно престъпление и грях е човек да посегне на родителите си. Не знам, обаче този човек е психично болен, не искам да оправдавам постъпката му, но ако беше здрав - тежестта на греха му е голяма. Само с поправка и покаяние може да получи прошка.

9

Анонимен

преди 5 години

До "от 1"пост#8: Чети между редовете СИ: "просто безхаберие или недобре свършена работа" ="евроатлантически ценности" т.е. България бъка от "ценности": "За толкова пари толкова работа","Ние ги лъжем, че работим, те ни лъжат, че ни плащат", "От мене толкова...", "Тя е..на, че утървана, та аз ли ще я оправя..."

8

от 1

преди 5 години

И това какво общо има с "Евроатлантическите ценности"?Не ти ли е хрумвало че може да е просто безхаберие или недобре свършена работа от някой?И ти изобщо стъпвал ли си някога в държава, където се изповядват тези ценности, че да видиш откачалки да се разхождат и да трепят родителите си? И като я написа тая глупост, олекна ли ти?Ето на това му викам аз ултра-нихилизм български. Дето всеки го насажда от всякъде безнаказано!

7

Анонимен

преди 5 години

Ужас, като Девадатта, братовчедът на Буда, който убил баща си. Отцеубийството е сред най-тежките грехове и за него се ходи във вечния ад Авичи.

6

Анонимен

преди 5 години

До от 1Правилно мнение! Подкрепям те! От коментар номер 4

5

от 1

преди 5 години

Написах ,,Евроатлантически ценности!'' защото само в милата ни евроатлантическа родина могат свободно да се разкарват между нас всякакви екземпляри, на които мястото им е в специални заведения и държани под ключ, а не да ни трепят като кучета, когато не са на кеф.

4

Анонимен

преди 5 години

Хм, нали в софийският квартал Лозенец се намира Американското посолство? Уж всичко трябва да бъде по мед и масло, щом американците са там. Обаче новината дава друго мнение...Първо си помислих, че е станало това грозно престъпление заради битови караници и имот, а то било: психично болен човек! Като знаят институциите, че този е бил психично болен, защо го пускат, а не го лекуват в психиатрията? Толкова ли са тъ/пи тия? Така правят и с престъпниците- ако не се извърши убийство- няма затвор?

3

Анонимен

преди 5 години

До до 1Иска да каже, че в Русия психично болни няма нали :) както няма геове и алкохолици :))

2

до 1

преди 5 години

И причината, поради която го пишеш това е?Или по тоя начин си заработваш рублите от пасольство или там някоя от многото НПО?