fallback

Публикацията в социалните мрежи на стилиста Кремена Халваджиян предизвика остра обществена реакция.

Тя нарече някои от жителите на София провинциалисти и апелира за въвеждането на софийски паспорт, заради боклуците, които сеят из парковете.

"Тя е права и не е права. Права е, че в центъра на София боклука, мърсотията и неприличното поведение са отвратителни, но не е права, че това е поради произхода. Въпрос на възпитание е", категорична е журналистът Деляна Маринова.

Oще по темата

В студиото на "България сутрин" журналистът Ива Николова отбеляза, че София е изкуствено и насилствено заселван град.

"Кажете ми един велик Българин, който е роден в Шопско. Толкова глупости в минута в репортажа с Кремена не съм чувала. С тъмни очила да стоиш пред камера е абсурд! Може ли една съвременна жена да говори за ограничаване на жителството? Самият съпруг на тази дама е от Плевен", подчерта Николова.

Според Маринова липсва визия как да изглежда София.

"Няма инфраструктура, няма жилища, няма детски градини. Много от интелигентните, можещите и знаещите млади българи напуснаха България", изтъкна тя пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

380

една железна шопкиня

преди 5 години

Ива 50 те години на комунистите в т ч на баща ти са преложили да остане в София в жилищата на изселените . Голяма византийска уста си ама рода ти дето се мести по цяла България е от Куклен от гръчко-македонските изселници Е видяхме им на макетата истинската същност хитри и подмолни от началото на века се знае за тяхния характер и как на талази наводняват София , сега също у село нема какво да хитруват

379

1

преди 5 години

До АнонименЧел ли си поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат", или четенето не ти се отдава? Колкото до миризмата, като ви спрат топлата вода, ти на Calvin Klein ли миришеш? Или Софиянци не миришете?

378

от провинцията:)

преди 5 години

До 78 естрахотен коментар!! Точен и ясен!

fallback