380

една железна шопкиня

преди 5 години

Ива 50 те години на комунистите в т ч на баща ти са преложили да остане в София в жилищата на изселените . Голяма византийска уста си ама рода ти дето се мести по цяла България е от Куклен от гръчко-македонските изселници Е видяхме им на макетата истинската същност хитри и подмолни от началото на века се знае за тяхния характер и как на талази наводняват София , сега също у село нема какво да хитруват

379

1

преди 6 години

До АнонименЧел ли си поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат", или четенето не ти се отдава? Колкото до миризмата, като ви спрат топлата вода, ти на Calvin Klein ли миришеш? Или Софиянци не миришете?

378

от провинцията:)

преди 6 години

До 78 естрахотен коментар!! Точен и ясен!

377

B52

преди 6 години

От София съм. Пето поколение софиянец. Харесвам си града! Да, мръсотия има! Невъзпитани и профанизирани хора също! Нямам обаче нищо против хората от провинцията. Всеки има право да потърси възможност за своето препитание. Простаци има и в големия град и в малкото село. До възпитание е. Не приемам обаче някой да ме гледа с лоши очи, особено когато пътувам до някой малък град, само защото шофирам хубав автомобил, чиято регистрация започва със СВ. Не съм наредил никому! Жалко е!

376

Анонимен

преди 6 години

Обиколил съм доста европейски , и още 3 извън Европа .... "столицата" ни е една *** с претенции ... а така наречените Софиянци са си едни шопски сeляни.Какво е уникалното на София ?Панелните гета ... мръсния въздух ... липсата на какъвто и да е градоустройствен план ... или "културата" на "кореняците" от околните села и паланки?"Горе главата! Нищо, че е празна!"

375

Леля ви

преди 6 години

Нали всички простaци обичат путин и пцyват демокрацията. Ама не си сeдите на сeло при oвците ами ходите да ръсите кyлтурата си в София.

374

Анонимен

преди 6 години

Човек, без значение откъде е, ако слуша чалго ... ами не е човек.

373

Anna

преди 6 години

Въпросната г-жа,Кремена някоя си, дали е доволна като чете многото коментари пълни със злоба .Българи мразят Българи щото видите ли ,не били от провинцията. Ако същата тази Кремена някоя си ,си беше позволила да направи такова изказване в Германия ,веднага биха и сменили адресната регистрация за определен период от време...но нали е в БГ и комплексарите си мислят ,че всичко им е позволено.

372

Илюминат !

преди 6 години

ГОлямата част от хората са изродени проани, без значение произход и местожителство ... И следователно, броят им трябва да бъде намален драстично ... Каот просто ги избием.

371

ФАКТ

преди 6 години

Обвинявайте истинските виновници за пренаселването на София.А те са едни и същи хора,които оставиха хората, без поминък по селата и малките градове - Костовци, Станишевци, всички долни и подли червени *** !!!!!

370

Бизнесмен-мен !

преди 6 години

Каот сте на едно място и се мразите, сте ми по-лесни за изтискване

369

Dimitrina

преди 6 години

Има едни хора, които по някаква тяхна си причина, мразят всичко, що мърда и шава. Ей така, кеф им е... София е пълна с *** и с мразещи хора. Той - ***, може и да се изхвърли, да се измие с Веро, да се пребоядиса, но хората, които бълват омраза - никога. Неспасяеми. Ако няма селяни, които да им дишат въздуха и да дразнят ранимите им сетива, ще си измислят нещо, което да ги стресира. Покой да не им дава... За всеки има място под слънцето, драги столичани! Или и то е ваше?...

368

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 369Особено когато правят профилактика на парното. Ти софиянец ли си или просто така си миришеш ?

367

Анонимен

преди 6 години

Селяните се познават отдалеч по облеклото. Ако не това, отблизо по миризмата няма грешка.

366

Селския бек

преди 6 години

Какво мислите за тия, дето живеят в селцата на столичната голяма община? За мен са късметлии,живеят в спокойствие на село,но на личните им карти пише София.Е така да я докараш.

365

Петърчо

преди 6 години

Някакво си плямпане на някаква си *** генерирало много коментара на сайта ни. Ми дай да пуснем още две три "новини" за да генерираме посещения. Нищо че все за едно те също става въпрос. Журналистиката не умря с фалшивите новини защото откакто свят светува тях ги има. Журналистиката умря с породената от Интернет идея че всеки с достъп до него може да се мисли за журналист. Тъжно но цифровата ера взима жертви.

364

Анонимен

преди 6 години

Боже пази България.Гордея се ,че съм от провинцията (живея в Европа и какво от това)не се чувствам нещо повече-всичко опира до възпитание.Без провинцията няма да има и СТОЛИЦАТА

363

Анонимен

преди 6 години

И да се научите: ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С ДУШ И МИЕНЕ НА ЗЪБИТЕ! На село може да си вонкате, в града НЕ!

362

до 362

преди 6 години

Предпочитам да си имам работа със селяни...вместо с двупръсточели като теб !

361

Анонимен

преди 6 години

Хулиганите от футболните агитки са все софиянци.Сигурно много се гордееш с тези свои съграждани.Или с бакшишите.От тях направо струи култура.