Снимка: Helpbook
fallback

За миячи на стъкла и просяци на кръстовището на два столични булеварда сигнализира гражданин в HelpBook.info.

В сигнала става ясно, че на светофара на кръстовището между бул. "Никола Петков" и бул. "Цар Борис III" в посока кв. "Овча купел" почти ежедневно има хора, които просят или предлагат да чистят стъклата.

"Тези хора пречат на шофьорите, които изчакват на червен светофар, както и на трафика, когато светофарът свети зелено", отбелязва се в сигнала.

Освен това се вижда, че просяците са били на мястото и преди три години, когато Goolge street view са заснели кръстовището.

"Мисля, че регулярни проверки, съпроводени с налагане на санкции на тези хора, ще решат този проблем", завършва с надежда сигнала.

Ако и вие видите нередност, сблъскате се с несправедливост и искате да привлечете внимание към неуредиците, но и да подадете сигнал - направете го чрез HelpBook.info.

Платформата за сигнали ще ви позволи да изпратите своето оплакване до съответните институции, а ние ще отразим сигнала ви и така той ще придобие повече гласност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

666

преди 6 години

До Анонименох помня го това времеТъпак

20

Анонимен

преди 6 години

План Ран-Ът.

19

Съединението -

преди 6 години

И нека да споделя още нещо . Пропагандата не е от вчера . Българи , дойде време да се надигнем . Не срещу един , а срещу всички , които окупират свободата и достойнството на нашия свят народ . Турците са мешан народ , както и Гърците . Ние сме родители на цивилизацията на Балканите и Европа . Събудете се . - Прави Силата .

fallback