21

666

преди 6 години

До Анонименох помня го това времеТъпак

20

Анонимен

преди 6 години

План Ран-Ът.

19

Съединението -

преди 6 години

И нека да споделя още нещо . Пропагандата не е от вчера . Българи , дойде време да се надигнем . Не срещу един , а срещу всички , които окупират свободата и достойнството на нашия свят народ . Турците са мешан народ , както и Гърците . Ние сме родители на цивилизацията на Балканите и Европа . Събудете се . - Прави Силата .

18

Анонимен

преди 6 години

Никога не се присмивайте и подигравайте с такива хора. Те не са там от хубаво. Защо по бай Тошово време нямаше клашари и миячи на стъкла? Защоте всеки имаше работа и достойто заплащане. Цените на продуктите бяха народни. Един бял хляб струваше 32 ст. Добруджа 26 ст. Типов 15 ст. И всичики бяха по 1 кг. А сега 750 грама 1.20 лв. Затова ли едни скачаха на един синявец от драгалевци на златната черква и вириха двата пръста? Резултата от скачането им е "прекрасен"! Тотално унищожение и мизерия!

17

Давид

преди 6 години

Честните и слабите се молят по улици и булеварди . *** , дилъри , просяци и мошеници. Ние като деца на грешника - Исус им прощаваме . Ние не проповядваме - заповеди и рефлекса от тяхното нарушаване . А престъпване на закони и тяхното потъпкване в разрез с космическите заложени такива . Нов ред , последователност и ред за да имат всички деца , ваши - такива - равни шансове в тази капиталистическо - фашистка деформация .

16

Тони Нинджата

преди 6 години

Не от 3 а от 7години съм там ,точно под карулката и камерите и всяка година водя и нови копанари !

15

Анонимен

преди 6 години

Докато търпите Бойко да ви управлява, все ще сте същите просяци.

14

3M

преди 6 години

Тези просят (работят) за шефа си, а той след това им плаща заплата. Кръстовищата са разпределени междау различни "шефове" и никой не смее да влезе в чужд район. Така е от години. Предполагам че дават пари и на властта за да не ги закача. Затова едни и същи "просяци" са на едни и същи кръстовища. Просто не им давайте нищо!

13

работа му е майката

преди 6 години

До 2-ри:няма да му вземеш якето. може да го санкционираш с полагане на обществено полезен труд. така ще видят, че могат и по друг начин да си изкарват прехраната и ще са определено по-полезни за обществото и за себе си. не може всеки да е директор. ама не знам някой, които иска да работи, да не си е намерил работа. или ще са им малко няколко стотин лева в чистотата например, в сравнение с лесно припечелените неопблагаеми от никои пари от просия.

12

Анонимен

преди 6 години

Един просяк с количка стои всеки ден на едно варненско кръстовище. Веднъж стана ПТП и го блъснаха, лежа в болница и въпреки инцидента пак е там !

11

Анонимен

преди 6 години

Ми не им е мястото на пътя и да ти се навират у стъклото, или да се чудиш дали няма да мръдне у лево докато преминаваш с колата покрай него. Тия не са клошари. Тия пречат, дразнят и са напаст, особено като позатопли и можеш да ги мернеш на повечето ключови кръстовища в София, че на задръстване по им минава просията и наглотията, че има време да ти се лепне на стъклото и да те гледа умно и а да проговори :)

10

Анонимен

преди 6 години

Тези на са просто просяци, както неизвестно защо ги наричат, а са изнудвачи. Първо се опитва да ти омаже стъклото, за да не може да минеш без неговата силно замърсена вода и после размазва. Второ, не им стигат социалните помощи и детските на наш гръб, а и още искат с това изнудване по кръстовищата.

9

Анонимен

преди 6 години

Навремето е имало закони борещи се със скитничеството и просията, а сега сме розови пеперудки.

8

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ иска по-скъп ток от 1 юли

7

Анонимен

преди 6 години

.........И ЕДНИ И СЪЩИ ПРОДАЖНИ КРАДЛИВИ ""ПОЛИТИЦИ""

6

Aman

преди 6 години

Ако държавата не беше абдикирала от всичко свързано с народа си, тези хора, нямаше да са на улиците. Да се санкционират е, меко казано, неморално.

5

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията да има просяци и бедни.

4

the ghost

преди 6 години

"и пред и 3 дни....." и преди 3 седмици и преди 3 години и преди 13 години и т.н.: все едни и същи са в парламента, ама нищо не можем да направим. "Тези хора пречат на шофьорите" А онези 240 пречат на цялата страна. Дори на онези, които избягаха в чужбина"Мисля, че регулярни проверки, съпроводени с налагане на санкции на тези хора, ще решат този проблем" - И това няма да уплаши онези 240 души. Само с як бой ще се решат нещата

3

Спиро Спирта

преди 6 години

Едни и същи просяци с едни същи дрехи, а в червената лада на първата снимка съм аз.

2

Анонимен

преди 6 години

Това са избиратели не просяци.