Снимка: Булфото, архив
fallback

Столичната община започна механизирано извънредно метене и миене на улици заради подходящите метеорологични условия и във връзка с прогнозата за нивата на фини прахови частици, съобщиха от общината.

Oще по темата

Екипите на почистващите фирми извършват механизирано и ръчно метене в райони Слатина, Красна поляна, Красно село и Надежда.

При метенето се извършвало и оросяване.

В Слатина на бул."Асен Йорданов" се извършва миене с маркуч.

На бул."Брюксел" е започнало механизирано почистване на разделителната ивица от наноси.

Поради повишаването на температурите дейностите ще продължат и в утрешния ден, като тогава ще се извърши миене в Красно село, Красна поляна и Надежда, уточняват от общината.

От там допълват, че почистването на регулите на уличните платна, разделителните ивици и миенето цели подобряване качеството на атмосферния въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Бравос, великани!

преди 6 години

Това е поредната ПР идиотщuна на ГЕРБ. Измили 10 километра и то преди дъжд. Бравос!Фандъкова трябва да подаде оставка, защото с нейните малоумия унищожи София. Да вдигнеш цената на билета точно когато тякат ремонти... това може да го измисли само завършен uduот! Кражби и наглост - това е същността на мафиотската структура ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 6 години

Тази "новина" и другата от пред итри дни,че 600 снегорина чистят не тръбва да намират място в пресата. За тези дейности данъкоплатците плащат данъци и те са задължение на общината. Все едно да четем всеки път когато някой си пусне водата в тоалетната след нужда.

45

Анонимен

преди 6 години

Това е подигравка. Общата дължина на уличната мрежа в София е около 3400 километра. Сега Фандъкова се хвали, че щели да измият колко? Колометър или два, а може би 10?

fallback