47

Бравос, великани!

преди 6 години

Това е поредната ПР идиотщuна на ГЕРБ. Измили 10 километра и то преди дъжд. Бравос!Фандъкова трябва да подаде оставка, защото с нейните малоумия унищожи София. Да вдигнеш цената на билета точно когато тякат ремонти... това може да го измисли само завършен uduот! Кражби и наглост - това е същността на мафиотската структура ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 6 години

Тази "новина" и другата от пред итри дни,че 600 снегорина чистят не тръбва да намират място в пресата. За тези дейности данъкоплатците плащат данъци и те са задължение на общината. Все едно да четем всеки път когато някой си пусне водата в тоалетната след нужда.

45

Анонимен

преди 6 години

Това е подигравка. Общата дължина на уличната мрежа в София е около 3400 километра. Сега Фандъкова се хвали, че щели да измият колко? Колометър или два, а може би 10?

44

рускиня

преди 6 години

Фъндъкова - квартал ндежда не е само 1 улица.

43

Анонимен

преди 6 години

Цялата статия се събира в следното. Община София започна да изпълнява своите задълженията си, за които гражданите и плащат.

42

ДА

преди 6 години

До РеалистПрав си!Ул.Гео Милев се миеше всеки,ВСЕКИ! ден с камиони маркуч-водата се взима от река Слатинска-толкова е просто и лесно и без пари!Има едни тъмно сини,които преди да вземат социалните пари,могат спокойно да чистят!Ама няма кой да ги накара!

41

Реалист

преди 6 години

Сега Фандъкова пак имитира дейност, този път че нещо щяло да се мие. Първо, няма да се мие всеки ден цяла София, даже няма и веднъж седмично и няма да е цяла София. Второ, всеки знае как се мие сега - понапръсква се с водичка и готово, измито било.

40

Реалист

преди 6 години

Моят спомен е, че преди доста години миеха улиците всеки ден с маркуч сложен на една голяма макара с колела, която я преместваха на следващата улица, като измиеха някъде. Водата я вземаха от едни кранове по тротоарите, за които се твърдеше, че водата не е питейна, а за миене. Сега тези кранове ги няма, въпреки че тръбите под тротоарите би трябвало да си стоят, но знам ли? Толкова много се разруши в последните десетилетия, че вече не знае човек кое го има и кое не.

39

Цюрих

преди 6 години

Ама при вас и улиците ли мият? Значи вече сте открили течащата вода. Браво!

38

честито

преди 6 години

Титаните на мисълта от СОС най-после се сетиха, че трябва и улиците да се мият! Ако се сетят и да сложат стандарт за твърдите горива и четни-нечетни номера може би ще имат успех! А и разбира се, да не крадат! А и дано се сетят, че от Картофелия не става и *** за зеле!

37

Анонимен

преди 6 години

Браво, единственото полезно нещо свършено от Фандъкова за толкова години кметстване. Дано не е само поредната схема за крадене.

36

Сензационно!

преди 6 години

Извънредна новина?! Докъде паднахме - от общината се сетили, че трябвало да се мият улици...

35

анонимен

преди 6 години

За съжаление ще измият само улиците в центъра, защото вероятно някой пак ще идва на посещение. Едва ли ще влязат и в кварталите, а оправдания винаги има - паркирали коли, няма тротоари... За последните 6 години, само веднъж са идвали да мият улицата, на която живея.

34

Анонимен

преди 6 години

Това не трябва да е новина а ежедневие!Като във всички нормални държави!

33

Хайде, стреснете се!

преди 6 години

Миенето на улиците - всяка седмица. Както при социализма!

32

Анонимен

преди 6 години

фини частци, едри частици, и лепило ше дишам ако требеважното е , че съм у Софето бате !

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35В Западна Европа хората си носят найлонови пликчета и събират акото на кучето. Чистотата на града зависи повече от жителите, ама нали сме критикари.

30

Анонимен

преди 6 години

В събота ми измиха колата на автомивка. На съм я карала от тогава. Вчера сутринта не приличаше на нищо. Все едно някой беше изсипвал с кофи прах върху нея. Живея в центъра. Е, наблизо има строеж, може и от там да е, но този прахоляк го дишаме.

29

Анонимен

преди 6 години

Сетиха се. Най-големият замърсител на въздуха лятос не са автомобилните газове, а калта, засъхнала по улиците и превърната в прах. Калта от градинките-паркинги и от непочистените гуми на камионите от строежите. През зимата замърсяват най-вече печките.Тези две неща зелен билет не ги оправя.

28

Анонимен

преди 6 години

Докато крадливата Картофка е кмет, подкрепяна от Шайката, ще е така. София ще е ограбвана, крадена, лъгана, ***. Тази женица я гледах вчера по Първа програма, извинения и обяснения, колко била направила и ще направи. Няма да се махне докато не в изритаме от там с целия крадлив антураж.