Снимка: архив "Булфото"
fallback

Заради Росен Ангелов, търсеният за шесторното убийство в Нови Искър мъж, за издирване е обявен и собственик на апартамент в столичния квартал "Дружба".

Вчера полицията извърши проверка в блока в софийския комплекс. От МВР отрекоха информациите, че при спецоперация снощи са били евакуирани хората от всички жилища заради данни, че Ангелов може да се крие там, пише "24 часа".

Новината се появи вчера вечерта във Facebook група на район "Дружба".

Oще по темата

В действителност в блока са отишли няколко полицаи, които са проверили апартамент, в който Росен Ангелов е живял. Той е бил забелязан там за последно преди месец.

Мъжът, чийто апартамент е претърсен, е обявен за издирване във Франция.

Шесторният убиец е живял на десетия етаж в блока в "Дружба" съобщи "Нова телевизия". Хора от претърсения вход разказаха, че са видели две полицейски коли и едва на сутринта са разбрали защо са били там.

Вчера полицията и прокуратурата обявиха, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър. Той е стар познат, имал е връзка с една от жертвите – 44-годишната Кети и вероятният мотив за кървавото престъпление е ревност.

МВР съобщи, че Ангелов има обвинения за блудство и изнасилване, лежал е в затвора и се издирва от 2009 година.

Издирването на жестокия престъпник продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Обратна реакция?

преди 6 години

Честно да ви споделя.Никога не съм се смял толкова много, колкото във връзка с този трагичен случай. Осем трупа на ковчега на мъртвеца Нови Искър,а аз припадам и се напикавам че чак вдигам температура от смях като чета изявленията на полиция, следствие, медии и коментарите на народонаселението под тях.Хора, нас не само ни правят на глупави, но изглежда водят психо-война срещу нас.Възможно ли е една такава трагедия да предизвиква толкова смях?Възможно ли е да ни приучват на обратни реакции?

104

Честито на народа

преди 6 години

Евелин Банев Брендо е новият собственик на столичния хотел РилаЗа това, че България е офшорна зона на беззаконието в ЕС, примерите не са малко. Ето още един, от края на 2017 г. - докато две европейски държави (Италия и Румъния) издирват чрез Интерпол осъдения за наркотрафик Евелин Банев-Брендо, той безпроблемно разгръща инвестициите си в недвижими имоти в България, която от тази седмица председателства Съвета на ЕС

103

жоро

преди 6 години

не питайте кмета в луково питайте кръчмаря

fallback