105

Обратна реакция?

преди 6 години

Честно да ви споделя.Никога не съм се смял толкова много, колкото във връзка с този трагичен случай. Осем трупа на ковчега на мъртвеца Нови Искър,а аз припадам и се напикавам че чак вдигам температура от смях като чета изявленията на полиция, следствие, медии и коментарите на народонаселението под тях.Хора, нас не само ни правят на глупави, но изглежда водят психо-война срещу нас.Възможно ли е една такава трагедия да предизвиква толкова смях?Възможно ли е да ни приучват на обратни реакции?

104

Честито на народа

преди 6 години

Евелин Банев Брендо е новият собственик на столичния хотел РилаЗа това, че България е офшорна зона на беззаконието в ЕС, примерите не са малко. Ето още един, от края на 2017 г. - докато две европейски държави (Италия и Румъния) издирват чрез Интерпол осъдения за наркотрафик Евелин Банев-Брендо, той безпроблемно разгръща инвестициите си в недвижими имоти в България, която от тази седмица председателства Съвета на ЕС

103

жоро

преди 6 години

не питайте кмета в луково питайте кръчмаря

102

Петър

преди 6 години

Ега ти полицията- от 2009 година не могат да го намерят,че сега ли точно ще го открият?той си пиел кафето с комшийте си,те полицаите не знаят?

101

Некадърниц н заплата

преди 6 години

Смешници,в ,,потерята" за Рамбо включихте политици ,шефове на полицията, полицаи,кобри,войници,пожарникари,доктори,телефонисти,кучета, хеликоптер,танк,джипове,пустинна лисица,високо проходими камиони,планински водачи,термо камери и още бая ,,екстри"който и за мен не са достъпни! Е какво направихте? Ще ви кажа харчите държавни пари без ефект! Уволнение на министъра и неговите ***,не само заради Рамбо,ами и заради банкоматните престъпници! Некадърни сте,ВЪН!!!

100

ставри

преди 6 години

Симулират търсене.Знаят къде го няма и там търсят.

99

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха премахнали домовите книги и регистрацията при промяна на местоживеене, щяха да знаят.

98

Щирлиц

преди 6 години

До майорскиАма ти сериозно ли мислиш,че родната....полиция търси убиеца!?

97

майорски

преди 6 години

ина4е в парламента спорят за закона за ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ ....за третия пол ...и тем подобни евро простотий абе те един 100% убиец не могат да хванат/намерят ... като му заят името ...имат му ДНК-то ...пръстови отпе4атъци ...и каво ли още не .....ама ина4е ще доказват как някой си мъж/жена бил жена си/мъжът си ......ПРОСТОТИЯ !!! нема такава държава !и после защо народа бяга от България

96

читател

преди 6 години

А в Младост идвал ли е? Че вече се безпокоя, дане дойдат кобри, усойници, пепеланки ...

95

Анонимен

преди 6 години

Следствието е приключено, разберете - имаше един италиански филм преди много години.

94

Авера

преди 6 години

Значи знаели че е живял в "Дружба" но понеже е бил с чисто минало не са го закачали. Другите точели ДДС с кухи фирми също не ги закачат. Трети служат като кметове и не си знаят в района собствеността на уж изоставените вили. А кой е плащал тока или ще ни убедят че е със слънчеви колектори. Ние които си плащаме редовно тока, само да пропуснем за някой ден и ни дърпат шалтера. Защо изобщо плащаме данъцив тази държава? Само да хрантутим некадърните ни управници и чиновници.

93

Анонимен

преди 6 години

По пътя на логиката, ако убият мой съсед/съседка и аз ги познавам, трябва да изчезна, да се изпаря, защото автоматично ставам килър, убиец, касапин и пр. Ще започнат да ме издирват, да ме пишат по вестниците, ще разпространят снимката ми навред.

92

Анонимен

преди 6 години

Грозна лелка в менопауза, кара мъжете да си загубят има по нея. вкл. и педофил с предпочитания към агнешкото.Дори сценаристите в МВР не струват,

91

Анонимен

преди 6 години

"Мъжът, чийто апартамент е претърсен, е обявен за издирване във Франция"Сапунката става все по-интересна. Сутрин катро стана и тичам при компа да видя как върви поредният епизод.ЗАБАВЛЯВАМ се страхотно.След този ЦИРК няма как да взема на сериозно бг милиционер.

90

Седем хиляди

преди 6 години

Седем хиляди са обявени за общонационално издирване. Представяте ли си?! Седем хиляди педофили, социопати, шизоиди, крадци, убийци се разхождат на свобода?!Такова чудо не е било. След 89 г. пуснахте целия криминален контингент за поръчки. Пуснахте от спортните школи борчета, боксъорчета, направихте ги перачи на пари.Е гати и престъпната държава. Убиват възрастни хора по селата, изсичат гори.Тотал безнаказаност. Направете отряди от хора с морал и да чистят цялата *** от отгоре надолу.

89

Kop

преди 6 години

Кмета да баде уволнен незабавно,какав кмет си бе кмете на село Луково,неможел да пизнава всички в селото,уволнен от поста

88

Филчо

преди 6 години

Може като го хванат да стане агент на ДАНС-ДС,каквато е практиката те обичат да заиграват с такива престъпници и да го пуснат.Важното Доганя да е добре,било много важно за страната.

87

Kop

преди 6 години

Кмета на селото за ***,как толкова време не е пуснал дигнал да го проверят този изверг,кмета да се линчува в центара на свлото,какае кмет си бе

86

Анонимен

преди 6 години

До д-р Уотсън Най неадекватният до сега вътрешен министър как не се е изказа до сега.Май не му дават да говори.Те и без него са смешни.