Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Авария в района, отопляван от ТЕЦ "Земляне", остави без парно и топла вода хиляди домакинства в четири столични квартала тази сутрин.

Според справка в сайта на столичната "Топлофикация" засегнати са всички абонати в "Стрелбище", "Белите брези" и "Красно село", както и жителите на "Гоце Делчев" в карето между бул. "България", ул. "Славовица", ул. "Луй Айер", ул. "Хенрих Ибсен", бул. "Гоце Делчев".

Към момента няма информация кога топлоподаването ще бъде възстановено.

Във всички детски градини е осигурено отоплението и заниманията протичат по график.

В училищата Втора английска гимназия, 73 СУ, 104 СУ и 126 СУ – учебните часове са намалени и директорите следят температурите в класните статии.

Екипи на "Топлофикация София“ работят по отстраняването на аварията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе информация има, даже с карти на засегнатите райони на сайта им - но само толкова! нито дати, нито нищо. Спокойно, колега - на сметките това няма да се отрази ;)

19

Анонимен

преди 6 години

а защо снощи и тая сутрин в красна поляна 3 нямаше топла вода и парно???? Аман от тия нещастнищи топлофикация-за 7 лв сметка ми звъняха три пъти и ми идваха до вратата да ме заплашват, а сега ще ми начислят литрите изтекла "топла" вода, докато разбера, че няма и да дойде....а информация никъде и никаква? не крепостни роби ами като тумор са тия топлофикация!

18

Анонимен

преди 6 години

Дразнещо е...Аварии се случват - да. Но дразнещото е, че няма никаква информация, никъде - каква е аварията, приблизителни срокове за отстраняване, някакво извинение за неудобството.Въобще не си говорим за компенсации. Аз искам да знам колко време няма да има топла вода и съответно да си осигуря нормалното съществуване за тоя период. Даже не искам с точност, ами например "Вероятно ще ни отнеме 2 дена". Толкова ли много искам?!?

fallback