20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе информация има, даже с карти на засегнатите райони на сайта им - но само толкова! нито дати, нито нищо. Спокойно, колега - на сметките това няма да се отрази ;)

19

Анонимен

преди 6 години

а защо снощи и тая сутрин в красна поляна 3 нямаше топла вода и парно???? Аман от тия нещастнищи топлофикация-за 7 лв сметка ми звъняха три пъти и ми идваха до вратата да ме заплашват, а сега ще ми начислят литрите изтекла "топла" вода, докато разбера, че няма и да дойде....а информация никъде и никаква? не крепостни роби ами като тумор са тия топлофикация!

18

Анонимен

преди 6 години

Дразнещо е...Аварии се случват - да. Но дразнещото е, че няма никаква информация, никъде - каква е аварията, приблизителни срокове за отстраняване, някакво извинение за неудобството.Въобще не си говорим за компенсации. Аз искам да знам колко време няма да има топла вода и съответно да си осигуря нормалното съществуване за тоя период. Даже не искам с точност, ами например "Вероятно ще ни отнеме 2 дена". Толкова ли много искам?!?

17

Анонимен

преди 6 години

До гербист-столичанДО11ДО17И дума да не става за компенсации, от вашата партия терора продължава!Пример: Ако имаме -40 градуса и умре дете от студ. Това водили се хуманно от страна на ГРОБ и Столична обищина?НИКАКВО РАЗБИРАНЕ НЯМА ТАКИВА КАТО ВАС! ПРЕДАТЕЛИТЕ-УБИЙЦИ ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ И ВИНАГИ ГРОЗНОТО ЗА ВАС Е КРАСИВО( ЧЕРНОТО Е БЯЛО)!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

При Тиквата е ТАКА.Студ и мизерия.

15

Гражданин

преди 6 години

Това е напълно нормално да има подобни аварии. При такова студено време. Трябва да проявим разбиране и да изчакаме да си свършат работата! Благодаря предварително :)

14

Анонимен

преди 6 години

няма такава некачествена услуга в никоя държава по света!

13

Пепе

преди 6 години

Преброяване на 80% процента, които пишат, че парното е робство и че са крепостни селяни. А сега реват, че няма и защо няма...ами защото стават аварии. Аварирта и совалките дори.Защо, защото услугата е по-евтина от това човек да се топли на дърва (ако не ги краде, а купува)И аз тази сутрин нямах парно, беше ми тъпо и за хиляден път си представих, колко са назад хората без централно топлофициране.

12

DDDD

преди 6 години

Дано да го оправат до 1-2 дена, но май ми се вижда че е нарочно това, за да дигнат пак цените топлата вода

11

Анонимен

преди 6 години

Цяло лято правят ремонти и профилактики, държат хората без топла вода и при първото застудяване имаме голяма авария. Много професионално.

10

гербист-столичан

преди 6 години

Случват се аварии, не е невъзможно. Просто трябва да имаме разбиране и да изчакаме ремонта. Всичко се прави за да може положението в столицата ни да е добро.

9

Анонимен

преди 6 години

Безсрамни изедници, докога ще ги търпим! Парно няма, а сметките растат.

8

kukoto

преди 6 години

Ало Софийска вода ли е ? Не Топлофекация Земляне е . И на вас да ви е......... майката!

7

cinik

преди 6 години

Хайде сега подробности,че нямало парно , по-важно е ,че всички вече имате сметки за плащане ... И да не се правите на дяволи, че ще ви дадем сметките на ЧСИ ...

6

Men

преди 6 години

До Педро ел негроПедро, има начин - аз и още няколко апартамента бяхме последните останали абонати от входа. Всички се махнахме от изедниците и прекратихме топлоподаването на целия вход. Абсолютно всичко са доволни!

5

Педро ел негро

преди 6 години

До 5 Men:Ами ако си избягал в някоя топла страна може. Ама иначе както е известно с партньора си можеш да се разделиш, ама с Топлофикация НЕ.

4

bel.bel

преди 6 години

Браво!!!

3

Men

преди 6 години

С 22% увеличение пак на студено. Топли Коледни празници с топлофЕкация. Да ви е честито, аз от тази есен не съм им абонат и си стоя по къс ръкава, а сметката ми за ток е точно двойно по ниска.

2

Анонимен

преди 6 години

Е, сефте.. то с тази инфраструктура не става само с ремонти на парче...

1

choven123

преди 6 години

Пише се Хенрик Ибсен!