Снимка: Facebook
fallback

Организаторите на гей-парада показват същността си, а именно, че не се борят за никакви права, а просто искат да властват и да се налагат над нормалните хора, се чете в позиция на "Национална съпротива" срещу насрочения за тази събота "София прайд".

Oще по темата

Според националистите става ясно, че организаторите на прайда са готови да нарушат закона и въпреки това, че нямат право да проведат своето събитие, те се заканват, че ще го направят.

"Както вече информирахме обществото, събитието което те предвиждат за 10.06.2017 г. не може да бъде осъществено, защото сборният им пункт "Паметник на съветската армия" е зает от нас много преди те да го запазят.

Ние от "Национална съпротива" имаме лятна кампания под надслов: "Да изчистим София от боклука" и този район е част от програмата ни за този ден", посочват от организацията.

В своята позиция до медиите от "Национална съпротива" посочват, че участващите в парада "имат вече идентичност, различна от българската, тяхната нова идентичност е базирана на ужасно гнусна патология и не търпи толерантност към нормалността".

"Техни врагове са Бог, България, народа и като всяка психично болна общност, те враждуват истерично и шизофренично, защото аргументите им са необосновани. Тази тяхна нова идентичност ги прави нашественици срещу традиционните български порядки. Не се лъжете!", посочват националистите в своята позиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Анонимен

преди 6 години

И от ГЕРБ и БСП са ГЕЙОВЕ

91

Анонимен

преди 6 години

П..стията е пряко свързана с педофилията. Никой не ражда гей, да си гей е личен избор. Това е възневидена от Господ, гнусота.

90

месара

преди 6 години

само не разбрах тия " националисти " какъв *** от София ще чистят - ще лъскат съветския паметник или ще събират *** от кофите ?! а що се отнася до гей парада - не ходя да го гледам и не ми пречи , всеки има право на сексуална ориентация . гей паради има по цял свят .

fallback