92

Анонимен

преди 6 години

И от ГЕРБ и БСП са ГЕЙОВЕ

91

Анонимен

преди 6 години

П..стията е пряко свързана с педофилията. Никой не ражда гей, да си гей е личен избор. Това е възневидена от Господ, гнусота.

90

месара

преди 6 години

само не разбрах тия " националисти " какъв *** от София ще чистят - ще лъскат съветския паметник или ще събират *** от кофите ?! а що се отнася до гей парада - не ходя да го гледам и не ми пречи , всеки има право на сексуална ориентация . гей паради има по цял свят .

89

Анонимен

преди 6 години

Аз протестирам срещу този протест, защото не искам някой, който има права като моите, да получи повече права от мен. И затова някой ме нарича гнусен и безчовечен? Нещастници объркани, докъде ще стигне наглостта ви? Обявявате ми война, а като запончете да получавате отговорите крещите, че това е насилие? Не, насилието още не сте го видяли. Но изглежда държите да го видите. Или сте нагли, или сте болни. Ако си признаете, че сте болни, няма да водя война срещу вас.

88

Момчето си идва

преди 6 години

И после какво искате? Да ги уважаваме повече от родителите си!? А как да стане това, като ни ги набивате в очите постоянно, като постоянно четем за обратни, като постоянно ни се натяква, че ние сме някакви изверги, които ги лишават от правото да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ!? Ама това не е "право" драги мои! Това е безочливост! Уж сме еднакви и на всеки сексуалността си му е негова работа, а НАС постоянно ни занимавате с тия! ТАКА СЕ РАЖДА НЕПРИЯЗЪН! НАУЧЕТЕ ГО ПАРАДИРАЩИ, БЕЗМОРАЛНИЦИ!

87

Шефа

преди 6 години

Предполагам че паталогично увредените "различни" ще постъпят умно и ще си подвият койрука!Ако ли не , жална им майка , националистите ще ги поотупат!Виж ако има мазохисти , естествено е да се кефят когато ги поотупват!Но не ги съветвам тия изчядия на извращенията човешки , да се мяркат край Паметника на Съветската Армия!

86

Анонимен

преди 6 години

и Путин ще присъства сменяйте пло4ата хибриди

85

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че трябва да се толерират такива изяви. Тези хора протестират за да им се дадат права, по - големи от на всеки друг. По големи от на средния човек. Аз съм съгласен, но да допринесат нещо полезно за обществото - да повишат раждаемостта, да намалят смъртността, да повишат продължителността на живота, да повишат собствената си производителност в сравнение с другите, да създадат нещо значимо, научни постижения, здравеопазване, икономика, образование - все сектори, в които сме зле.

84

Анонимен

преди 6 години

Това не са гейове. Това са евроатлантици. И наистина. не се борят за права - права имат колкото всички останали. Борят се за власт. А властта означава да имаш повече права от другите. Тоест, наистина се борят за права ;)))

83

до гея "Надя&qu

преди 6 години

"Надя"-аз не харесвам гейовете! И не знам за каква "наука" пишеш-това са си лъжите на такива, подобни на теб. Не харесвам гейове, женен съм си и си има и 2 деца и готина жена. И на твойта" наука" ще й кажа-по-гнусно от гей няма! Колкото и такива като теб да се позовават на някаква "наука"-няма да ни промените мнението-щото сме БЪЛГАРИ-ГОРДИ! Турците не ни смениха вярата и вярванията-и "науката"- ти няма да го направи!

82

?

преди 6 години

От 207 Коментара-останали са 101! Останалите са изтрити,защото ясно и точно хората са написали- това е гнусно, омръзна ни да ни натрапвате и рекламирате ***, няма да г и приемемьняма да ги толерираме,против тях сме! Нещо неясно?

81

коментор

преди 6 години

ще повърна, коментарите са просто ужасни! къде отиде хуманизма и човечността?

80

Дарвин философ

преди 6 години

Някъде четох ,че хомофобите са скрити хомота.Аз като мъж се радвам на гейовете колкото повече гейове толкова повече свободни жени за мъжете.Проста математика...

79

Анонимен

преди 6 години

Ако някой направи хетеро парад, ще бъде ли хомофоб?

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 89 стани комунист така ще си и двете

77

O?

преди 6 години

До НадяАко хората, които не харесват хомосексуалността, са скрити хомосексуалисти, а тези, които я харесват - са открити такива, то....олеее.... всички сме хомосексуалисти.....

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 92Прашките са удобни за лятото. Не съм обратен, но не ми е приятно да ми се поти дупето докато нося боксерки или слипове.

75

Анонимен

преди 6 години

Зaради това изказване искаме оставката на патриотите.

74

Анонимен

преди 6 години

ези съвсем полудяха. Аз ще отида да подкрепя парада защото сме 21 век.

73

Мишо

преди 6 години

До НадяТи от къде знаеш, много ли четеш....