Снимка: архив, Булфото
fallback

14-годишно момиче е пострадало при сбиване в столичното 47-о СОУ "Христо Г. Данов".

Oще по темата

14-годишната седмокласничка била ритната в гърба от момче. Инцидентът се е разиграл вчера следобед, но за него става ясно едва днес.

На място е бил изпратен екип на полицията. Детето е откарано в болница "Пирогов" за преглед.

Медиците там са оказали помощ на момичето и то е било освободено за домашно лечение, информира БНР.

Случаят е поет от психолози. Най-вероятно между двете деца не е имало стара вражда, а момчето е ритнало съученичката си след скарване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Рени

преди 6 години

До Анонимен "Ама тези неща не са отсега. Ритник който не е ходил на училище, той не е получавал. Не казвам, че е редно, но децата не са идеални. Проблемът е, че много от тях станаха прекалено лоши и палят за щяло и за нещяло."В статията не пише, че след ритника момичето е паднало по стълбите. Припаднало е и е със счупена ръка.

25

redordead

преди 6 години

някой як мъжага е бил щом е ритнал момичето в гръб. Ако съм на бащата на мацката, ще го хвана, и такъв бой ще му метна, че ще у държи влага, докато завърши гимназия...на 14 години вече не си съвсем дете и е нужно да поемаш отговорност за действията си.

24

до DANA

преди 6 години

1. Някога най-интелигентните и начетени хора ставаха учители. Сега учители стават тези, които не стават за друго, а в дипломите им рядко се среща оценка, по-висока от 4. Има и изключения, за които професията е призвание, но те са единици. 80% от днешните учители са прости и ограничени, а някои дори са и неграмотни. 2. Това с униформите е пълна глупост. Някои директори ги въведоха, но за да се облажат. Делят печалбата с фирмата която ги шие.

fallback