fallback

Общ преглед

Джип се обърна на трамвайни релси на бул. "България" в столицата. Предполага се, че автомобилът се е движил с превишена скорост и се е обърнал на релсите.

Водачът на лекия автомобил е невредим, очевидци са му помогнали да излезе от обърнатия джип.

Катастрофата е станала до спирката при Техникума по текстил и моден дизайн. 

Движението на трамваите е спряно и в двете посоки, а по булеварда се преминава сравнително нормално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

БМВ Инфо

преди 7 години

Кои шофьори карат БМВ ? Това са голфъри качили ниво ! Аз никога не съм се качвал в БМВ, но от сигурен източник знам, че новите модели имат екстра - бутон за безсмъртие. Качваш се в колата, натискаш го и си безсмъртен. За незапознатите името на бутона е "Start/Stop engine". Обаче има един гооолям недостатък, тъй като другите автомобили нямат подобна екстра е възможно при сблъсък да пострадат лицата в другия автомобил/и. Така че скъпи шофьори на БМВ бъдете внимателни към другите участници на пътя!

26

ии

преди 7 години

Много ми е интересно г-н Тариката сега как ще изплати на 10 000 човека пропуснатите ползи.

25

До 27

преди 7 години

Е, какво като си изкарал три изпита? От тях научи ли се да шофираш. Не ми обяснявай очевидни неща. И аз съм ги изкарал много изпити в края на 70-те години на миналия век, но от тях не се научих да шофирам като опитен шофьор. Трябва си практика, а шофьорския курс е за да научиш теорията и колкото да можеш да подкараш колата, така че да успееш с практика да се научиш да шофираш. Никой не се е научил да шофира само от шофьорски курс

fallback