Снимка: архив "Булфото"
fallback

Неизвестен мъж преби ученик в центъра на София.

14-годишното момче е било нападнато на метри от Женския пазар. Полицията изяснява случая, съобщи БНР.

Пострадалият ученик се е прибирал със свой приятел след училище, когато двете момчета били нападнати от мъж на около 30 години.

Бащата на битото дете разказва, че нападателят е бил около 30 годишен, висок и як. Той стоял пред един гараж и заповядал на момчетата да отидат при него.

“Те отказват. Той ги подгонва и на ъгъла пред магазина за осветителни тела хваща сина ми за качулката, стиснал главата му между едната си ръка, с едната си ръка я навел надолу и започнал да му нанася удари с юмрук и с коляно в главата. Синът ми се прибира целият в кръв”, разказва още бащата.

От СДВР обясниха, че в момента се установяват фактите около целия случай.

Ще се изяснява и кой е извършителят на нападението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Живея в района и въпреки, че не е най приятното място на света не ми се е случвало без никаква причина да ме подгони или да ме бие.Истината е че има келешчета които минават и дерат на хората колите,пишат по стените и т.н. та може пикльото да не е невинен.

11

Разбирач

преди 7 години

Днешно време сополингерите станаха много агресивни в изказванията си към непознати във Фейсбук мислейки си, че могат да обиждат и да се подиграват с всеки безнаказано.Нищо чудно, някой специално да го е издирил за да му набие канчето.Бас лова, че набития не е някое скромно момче с добри оценки.

10

Анонимен

преди 7 години

До майкаМоже и пистолет, може и акумулатор, кой квото има.

fallback