12

Анонимен

преди 7 години

Живея в района и въпреки, че не е най приятното място на света не ми се е случвало без никаква причина да ме подгони или да ме бие.Истината е че има келешчета които минават и дерат на хората колите,пишат по стените и т.н. та може пикльото да не е невинен.

11

Разбирач

преди 7 години

Днешно време сополингерите станаха много агресивни в изказванията си към непознати във Фейсбук мислейки си, че могат да обиждат и да се подиграват с всеки безнаказано.Нищо чудно, някой специално да го е издирил за да му набие канчето.Бас лова, че набития не е някое скромно момче с добри оценки.

10

Анонимен

преди 7 години

До майкаМоже и пистолет, може и акумулатор, кой квото има.

9

майка

преди 7 години

До бащаНаивничко го даваш. Щото нож може да извади и единия и другия.

8

Aннa

преди 7 години

С кaмери ,кaквито имa вече нa всеки ъгъл,сaмо "неизвестен " не е!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

и сега бащата да му прати десетина 30 годишни , яки и високи мъже ...

6

Анонимен

преди 7 години

Този батко е бил медиатормежду келеешите и обществяото.Постигнал е добър успех.

5

Анонимен

преди 7 години

дилърчето не си е отчело парите на регионалния дилъри този е бил от НАП за събиране на сумитепоредната провалена нарко-сделка

4

Анонимен

преди 7 години

кой знае малките пишлегарчета колко са се отваряли. Като не ги възпитават вкъщи, ще бъдат възпитавани по трудния начин

3

Анонимен

преди 7 години

Сещате ли се за една вчерашна статия за някакъв малък талибан който заплашвал съучениците си ,че ще ги изкорми с нож,избоде очите,реже,коли пали,взровява и тн?В трети клас?Набил и една учителка. Ето това му е Лечителят с терапията която му е необходима.

2

Анонимен

преди 7 години

"ТОЗИ ЯКИЯ ЗАЩО ОЩЕ ДИША?"Ми шото има кинти и си шари. Ако па стане проблем, ше си плати на дебели адвокати и ше го искарат, че двете момчета са го нападнали и той се самозащитавал. Те за това.В Бг толкова .

1

По-практичен подход

преди 7 години

Дали не е по-разумно бащата да наеме детективско бюро, ако може да плаща, разбира се?Не за друго, а защото и да го залови полицията, онзи ще се измъкне тънко - законите ни са такива.В подобни случаи, ако сам уредиш виновният да бъде съветван от подходящи хора, той не само ще си получи заслуженото, но и нищо чудно занапред да бъде по-предпазлив и разумен в контактите си с околните.