Снимка: Булфото
fallback

Най-вероятно конкуренти стоят зад разлепените в столицата плакати със снимки на хора, за които се твърди, че са на наркодилъри. Това предполагат експерти, цитирани от bTV.

Прокуратурата разпозна шестима от мъжете на снимките. Всички те имат криминални регистрации, двама са в ареста отпреди месец, а Веселин Христов чака присъда осма година.

Oще по темата

Останалите снимки вероятно са на играчи от провинцията. "На плаката липсват някои от конкурентите им, казват източници на медията", като дилър с прякор Стъкларя, например.

От полицията отказаха коментар. Според Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията, това е част от битката между бандите – не с наказателни бригади, а с доноси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Политиците и полицията нямат воля да се прекрати зарибяването и продажбата на дрога,защо ли? Като бивш полицай тия дилърчета за една седмица могат да се приберат и при всяко залавяне солидна глоба,а шефовете им в панделата.Това е солиден бизнес и явно много хора са на хранилката.През Тошово време наркотиците пресичаха България с помощта на службите,но тук не оставаше нищо,защото такава бе политиката-да тровим само гнилия капитализъм.Сега няма контрол,няма държавници,има само инкасатори.

12

Vanilia

преди 7 години

Umnoooo!...praviat si gratis reklama na narkomestata i biznesa....ot popovete mnogo imat da se uchat!...

11

Анонимен

преди 7 години

хаха, да позная всички са познати на полицията и от 20 години ги следят? и нищо друго освен да ги следят и да им водят счетоводството на продажбите? :D

fallback