Общ преглед

От няколко дни центърът на София е облепен с плакати на хора, обявени за наркодилъри. Над снимките на плаката е изписано: "Мъжете, които тровят децата ни".

На плаката пише още, че мъжете от снимките се ползват с подкрепата на политици и висши полицаи. Изброени са и седем града, в които те са продавали наркотици.

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки, съобщава БНР.

Сред 14-те имена личат тези на Даниел Стефанов-Дъмпела, нашумял, след като намушка с нож ММА боеца Багата в столично заведение през февруари 2012 г.

Сред "накробосовете" от снимките е посочен и Радослав Иванов-Темерута, арестуван многократно през последните години. В ъндърграунд средите той е известен с това, че е приближен на убития висаджийски бос Антон Милтенов-Клюна и Златко Баретата, осъден като бос на наркобанда.

От плакатите гледа и Веселин Христов-Паяка, доверено лице на Таки. Според публикации в медиите неговата бригада разпространявала пакети кокаин с надпис "Оригинал", които се търгуват по 150 лв. за грам.

Друг "герой" е Владимир Иванов, по прякор Късоръчко, арестуван през 2008 г. като член на наркобандата на Таки. Задържан е за побоищата и инквизиции на конкуренти в наркобизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар