Снимка: Bulphoto
fallback

Арестуваха дясната ръка на Златко Баретата – Ивайло Борисов Ториното, при мащабна спецакция в София, съобщи говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пред Нова телевизия.

Oще по темата

Акцията се извършва на две места в района на Околовръстното шосе - при разклона със Симеоновско шосе и при разклона за кв. "Драгалевци".

Ториното е откаран за разпит в Шесто РПУ.

Името на Ториното влезе в общественото пространство преди две седмици, когато двама от гардовете му пребиха мъж на Околовръстното шосе в София.

Тогава Иво Ториното защити биячите, като заяви, че те са били предизвикани.

През 2010 г. пък Ториното бе обвиняем за участие в престъпна група, занимавала се с убийства и трафик на наркотици.

Мъжът има 11 съдебни преписки - за отнемане на моторни превозни средства, изнудване, незаконно притежаване на оръжие и взривоопасни материали, за разпространение на наркотични вещества.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 8 години

От статията на Мария се разбира, че Ториното е арестуван защото е бил в "района на Околовръстното шосе - при разклона със Симеоновско шосе и при разклона за кв. "Драгалевци". Е затова престъпление затвора не му мърда. За бога, братя, не ходете там. Аман от некадърници-и полицай и писачи.

30

gost

преди 8 години

този н ме интересува но меинтересува един салонен управителна един малък град на еднадискотека докога този смята да занимава хората си с глупости аз от 10 години на дискотека не ходя мине се не мине някои земе да ме кръщава там товаправш ти явно искам да го питам игнев това нее ли оронване на престиж или е полесно да се подиграе човека а не живеем ли в 21 век и следкато тие известно товамие интересно защо изобщо занимаваш някои с това

29

Жена

преди 8 години

О, СЕТИХ съ! Вчера правиха някакви проверки на луксозни автомобили из баровскитИ квартали у софето. За винетки ли ги проверяват? хахахаха

fallback