31

Анонимен

преди 8 години

От статията на Мария се разбира, че Ториното е арестуван защото е бил в "района на Околовръстното шосе - при разклона със Симеоновско шосе и при разклона за кв. "Драгалевци". Е затова престъпление затвора не му мърда. За бога, братя, не ходете там. Аман от некадърници-и полицай и писачи.

30

gost

преди 8 години

този н ме интересува но меинтересува един салонен управителна един малък град на еднадискотека докога този смята да занимава хората си с глупости аз от 10 години на дискотека не ходя мине се не мине някои земе да ме кръщава там товаправш ти явно искам да го питам игнев това нее ли оронване на престиж или е полесно да се подиграе човека а не живеем ли в 21 век и следкато тие известно товамие интересно защо изобщо занимаваш някои с това

29

Жена

преди 8 години

О, СЕТИХ съ! Вчера правиха някакви проверки на луксозни автомобили из баровскитИ квартали у софето. За винетки ли ги проверяват? хахахаха

28

Анонимен

преди 8 години

"Участник в престъпна група, занимавала се с убийства".... каква е тая *** и гнусна държава вече не знам. Как може хора занимавали се с УБИЙСТВА да бъдат на свобода ? Мразя я тая държава с цялото си сърце и душа. Дано съдиите, които пускат такива *** на свобода да не видят бял ден и те и семействата им !

27

Наблюдател

преди 8 години

Тези "димки" на МВР не ги взимайти много на сериозно! Би трябвало народа последните над 25 год.да е свикнал с т.н. "мащабни акции" от които накрая нищо непоследва! Както се казва "плашат гаргите"....

26

Жена

преди 8 години

Прочетох "новинътъ" три пъти и не можах да разбера за какво точно е била спецакцията и за какво са го пипали този?Ако напишете, че са опипали и онези от Молъ с калашниците да ми дойде на ум, ама този за какво го вкарваме сега ПАК в новините? С него ли ще се замазват очите на хората? Произвеждаме новини?

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя защо въобще е на свобода.

24

Анонимен

преди 8 години

Бойко се сети,скоро кой не е плащал наем...

23

Анонимен

преди 8 години

Спипаха Ториното. Следва показно спипване на Миланото, Сиракузата, Палермото, Венецията, Неаполото, Генуата и всякакви други укриващи се от правосъдието италиански градове, села и махали.

22

Анонимен

преди 8 години

Само са го закарали до полицията и са го пуснали да си ходи,какво да го правят?

21

Анонимен

преди 8 години

до Cleo 17:Преди доста време имаше един виц за Т.Живков и битието му на партизанин......че той се е крил,сано деро никой не го е търсил.Та и тази работа същата......хахахаха.Спец акция......ужас.

20

Анонимен

преди 8 години

".......че кой сега не е криминално проявен...."каза Ториното:)

19

Анонимен

преди 8 години

Трябва мащабна акция по изселването на всички криминално проявени провинциалисти като този и да ги разпратим кой от където е дошъл.Не става всеки провинциалист събрал съселяните и се домъкнали в София да раздават правосъдие при това с по десетки наказателни производства срещу тях.И то само защото техният "авер" Боко-главата е премиер.

18

Анонимен

преди 8 години

Ториното добре ама кога и Жигулата ще арестуват?

17

Анонимен

преди 8 години

Да знае друг път да не се разкарва по околовръстното.

16

Cleo

преди 8 години

К'ви спецакции, този до вчера се показваше по телевизиите, не ми изглеждаше да се е крил... Направили цирк и изчарчили стотици хиляди евра за да извикат на разпит няой който даже не се е крил.Е не, нЕма такова племе!

15

Ники

преди 8 години

След максимум 72 часа е готов за дискотека.

14

Анонимен

преди 8 години

сега ще гледаме цирка - "ние ги хващаме , те ги пускат" или по точно по някое от висящите му производства ще му искат изменение на мярката , съответно то няма да има основание естествено и съда ще бъде лошия , че го е пуснал. Прокуратурата ще е добрата...и така....гледан филм от старите ленти .....респектиране на кримиконтингента....той така се респектира, че хептен не го *бе

13

.

преди 8 години

Веднага го форсирайте да спи една вечер на по малко от 100 метра от морето и го глобете 10 000 лв. Гаден хипар...

12

Анонимен

преди 8 години

Човека е невинен. Полицаите са го предизвикали. Трябват поне още 100 преписки за да го приберат за 48 часа.