Снимка: Bulphoto, архив
fallback

"Предлагам на адвоката на Емилия Ковачева да отиде при президента Росен Плевнениев и да поискат да й бъде даден орден Стара Планина", каза гневно Румен Димитров, който е баща на битото от акушерка Емилия Ковачева бебе.

Oще по темата

Родителите първо отказаха да коментират, но след това младият мъж не стърпя гнева си, пише "24 часа".

Той обясни, че думите му не са ирония. Предложи още министърът на културата Вежди Решидов да изгради монумент на Ковачева или да я канонизират.

Румен Димитров каза, че семейството му се е върнало към църквата, защото дни на ред се е молило детето им да оживее.

Делото бе отложено за 17 март, тъй като адвокатът поиска да му бъдат направени копия от записите на камерите.

По-рано днес акушерката Емилия Ковачева, която бе обвинена в опит за убийство на Никол в болница "Софиямед", заяви, че не чувства вина. Нещо повече - тя заяви, че не е била бебето.

Според нея видеозаписите са били манипулирани. "Останалите бебета имат родови травми", коментира Ковачева по повод обвиненията за още четири бебета, които й бяха повдигнати. Бащата на Емилия пък заяви, че се гордее с нея.

В съдебната зала родителите на детето бяха допуснати като граждански ищци и частни обвинители. Те настояха за обезщетение в размер от 400 хил. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

freestyle93

преди 7 години

До АнонименКакво ще я хрантутим направо смъртна присъда ! Такива *** не заслужават да живеят !

28

freestyle93

преди 7 години

Ако това беше моето бебе щях да я убия и да я излежа . Такива *** нямат място сред хората ами ако беше убила детенцето ! Па и нагла не била го удряла на камерите се вижда всичко !

27

Зорко

преди 8 години

Пак има късмет ковачева, че е пребила детето на кротки хорица...Аз лично бих и приложил някой практики на ислямска държава, така както си е под домашен арест

fallback