Снимка: Facebook
fallback

Млади мъже избутаха по заснежена столична улица закъсал автобус №102.

На кадрите, качени във Facebook, се вижда как мъжете бутат с всичка сила, за да изкарат закъсалата машина, която лъкатуши по неизчистения път.

На другото платно е спрял още един автобус, а покрай тях са паркирали десетки коли.

В един момент, когато машината тръгва, тя поднася на една страна и хората са принудени да спрат, а няколко мъже да слязат и да започнат да "управляват" задницата на автобуса, за да не удари автомобилите им.

"Не снимай, не е хубаво", казва един от тях. "Това ще го пратя на Бойко, да види къде са снегорините? Колко предупреждения", отвръща му друг мъж от видеото.
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

21 век, София. Автобус 102 не може да отлепи по "изчистените" улици в Столицата. Чудим се дали шофьорът трябва да дупчи билет в този случай, брато

Posted by брато on Sunday, January 17, 2016

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

имен

преди 8 години

До Анонимен "Ай ся, глупости. С Quadrifoglio съм, FWD - таблото светеше като коледна елха цяла неделя - ASR, ABS, ASR, ABS, ASR, ABS... Тоест, за "перфектно почистени пътища" не стига задвиждване на всички колела + гуми Michelin Alpin на 2 месеца сложени върху кола на една година"пф, и ракета да си купиш, като си некадърен никакви гуми и ABS не могат да ти помогнат! такива пишман шофьори с лопата да ги ринеш! :)

48

Анонимен

преди 8 години

Докато нормалните слизат и помагат както във всички цивилизовани държави мръсните червени *** свикнали цял живот да паразитеят правят клипове и викат за оставни! Много жалко че преди 25години не се проля кръв и не бяха *** всички с комунистическа мисъл!

47

ГЕРБ

преди 8 години

Бойко е супер, успя да ви убеди че е нормално да се живее като скотове :)

fallback