Снимка: Булфото
fallback

Втора неспокойна и безсънна нощ прекараха стотици хора в столичната зала "Арена Армеец", където продължава предаването на изборните протоколи. И в този час процедурата все още не е приключила.

Oще по темата
Хора от секционните комисии, които свършиха своята работа и излязоха от залата рано тази сутрин разказаха пред bTV, че вътре остават около 300 души, които все още чакат своя ред.

В опит за някаква организация вчера следобед са донесени и походни легла, които обаче не са стигнали за всички.

Над 60 часа продължава кошмарът с хаоса с приемането на изборните книжа, а само до снощи над 80 души бяха прегледани от Бърза помощ заради влошено здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 8 години

До хммПроблемът не е закона, а липсата на сиво вещество в главите на организаторите! Още повече, че основния дефект, който сочат е чисто технически и можеха да го променят. Това нямаше да промени по същество реда за провеждане на изборите. Точно това не направиха управляващите в момента. Редно е всички от Дончев надолу, до последния член на ОИК-София да бъдат уволнени!

22

Истината

преди 8 години

Основните причини за по-бавното предаване на протоколите са: - Гласуването за референдум, което сега бави много предаването на протоколите - Лошата организация, за която основна вина имат управляващитеГЕРБ измъдри "гениалното" решение за провеждането на референдума заедно с местните избори? ГЕРБ е основната част от управляващите.

21

Анонимен

преди 8 години

Ох майкуууууу, майкуууууу.....каква държава. Жив и здрав да съм , че не живея вече там от 17г. И децата ми израстват в едно нормално общество!

fallback