Снимка: архив, БулФото
fallback

Лекар и близки на пациент са се спречкали в столична болница.

Около 13.06 часа днес в Седмо районно управление e постъпил сигнал за възникнал скандал в едно от отделенията на здравното заведение, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Oще по темата
Пристигналият на място полицейски екип е задържал двамата нападатели.

29-годишните мъже са отведени в районното управление. Обстоятелствата по случая се изясняват. Уведомена е районната прокуратура.

Нападението идва в момент на напрежение между правителството и ДПС по темата. Вчера лидерът на ДПС Лютви Местан поиска оставката на здравния министър Петър Москов, когото обвини, че не е дал верни данни колко са нападенията над лекари.

Премиерът Бойко Борисов обаче застана зад министъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

123

13

Хипократова клетва

преди 9 години

Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещеноЩе запазя живота си чист и свещен, както и моето изкуство.

12

Хипократова клетва

преди 9 години

Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща.Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо.Когато влизам в някоя къща, това ще бъде само за да лекувам някой болен, като се предпазвам от всякаква волна неправда и най-вече от всякакви сластолюбия към жените и мъжете.

fallback