Снимка: Булфото, архив
fallback

Подсъдимият по делото „Октопод“ Антон Петров-Хамстера е единият от задържаните за сбиването пред известно заведение на улица "Оборище" в София снощи, съобщи БНР.

Източници от разследването уточниха, че вероятно Петров ще бъде освободен, тъй като няма доказано участие в сбиването.

Oще по темата
Сред останалите задържани има хора с регистрации за рекет, грабежи и хулиганства. Все още се изяснява причината за сбиването. Един от участниците е пострадал леко.

Както Dnes. Bg писа при масовото сбиване през изминалата нощ компания от шестима мъже нападнала 28-годишен младеж. В опит да се защити той е извадил пистолет.

Източници от полицията обясниха, че до стрелба все пак не се е стигнало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Сексолина

преди 10 години

Абе не знам,кой,как му вика и дали му е приятно пък изобщо не ми дреме....но виждам,че е грозен,като БРакун тоя *** и овчар..;))

39

Въпрос

преди 10 години

Този престъпник защо се е именувал така? Хамстера не е ли лидера на т.н. социалисти/*** който е от същия контингент.

38

край

преди 10 години

Въоръженият човек е свободен. В Вашингтон и Филаделфия гледам 80 г. човек караше тир - под седалката пушка помпа. Този старец не се боеше от нищо - само да не умре докато шофира че ще изтрепе сума народ. Въоръженият е личност безусловно и е уважаван безусловно. Е стават и бели но хората ходят изправени - никой не навлиза в чуждо пространство като тук никой не смее да мигне на магистралата на другия да се дръпне щото му е по-голям джипа.

fallback