40

Сексолина

преди 10 години

Абе не знам,кой,как му вика и дали му е приятно пък изобщо не ми дреме....но виждам,че е грозен,като БРакун тоя *** и овчар..;))

39

Въпрос

преди 10 години

Този престъпник защо се е именувал така? Хамстера не е ли лидера на т.н. социалисти/*** който е от същия контингент.

38

край

преди 10 години

Въоръженият човек е свободен. В Вашингтон и Филаделфия гледам 80 г. човек караше тир - под седалката пушка помпа. Този старец не се боеше от нищо - само да не умре докато шофира че ще изтрепе сума народ. Въоръженият е личност безусловно и е уважаван безусловно. Е стават и бели но хората ходят изправени - никой не навлиза в чуждо пространство като тук никой не смее да мигне на магистралата на другия да се дръпне щото му е по-голям джипа.

37

ivan00000

преди 10 години

До eve1По добре от това никой не би могъл да обясни предишните години, браво, браво, браво.

36

ivan00000

преди 10 години

Що не сложи някой един чорап на главата и да го пречака някъде тая *** и да го гръмне в кухата глава за да му изтече мозъка?! Бас държа, че и тогава няма да има доказателства за да арестуват някой.

35

eve1

преди 10 години

Наред с всичките си недостатъци тоталитарният комунизъм си имаше и добри страни, например хора,като Хамстера и подобни *** не рекетираха народа а отиваха за храна на прасетата в трудовите лагери.

34

Anon

преди 10 години

А ако този младеж нямаше оръжие дали резултата щеше да е "един леко пострадал" или щеше да е "един в кома със счупен череп и опасност за живота"? Въоръженото общество е учитиво и възпитано общество. Ще го разбере *** ама кога ли... Да раздават разрешителни на нормалните хора и всичко ще си дойде на мястото. Така и политиците ще имат повече страх от гнева народен...

33

ivo

преди 10 години

AKO IMASHE DARZHAVA TOZI OTDAVNA TRIABVASHE DA BADE ZAD RESHETKITE NO V BUKGARISTAN E TAKA POSLE ZAHTO HORATA BIAGALI V CHUZBINA

32

Ръпоня от Бокошево

преди 10 години

Бях сигурен ,че Хамстера е невинен, той не веднъж го е доказвал ....просто все покрай него се бият.

31

бай Петко

преди 10 години

След 24 часа пак навън...

30

Анонимен

преди 10 години

ХАМСТЕРА ПРЕМИЕР!

29

Анонимен

преди 10 години

Кой уважаващ себе си,интелигентен мъж,ще носи прякор 'Хамстера'!??!!!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Почнах да се питам,мъжете в България,знаят ли какво е да имат-Вяра,Морал,Родолюбие,Отговорност!?Идеалите,за които умряха истинските мъже на България!Забранете чалгата,върнете смъртното наказание и задължителна лустрация на комунизма,иначе,умираме с всеки изминал ден!

27

Анонимен

преди 10 години

Подобни столични заведения са свърталищата,които разкриват видимата страна на скритата непочтеност,долнопробност и безумната агресия на ония ,които ни управляват и превръщат утайката на обществото в негов елит.Вместо отврата от подобни явления,простолюдието масово ги възвеличава,властта защитава и един малък и кротък народ започва да психясва.

26

NikolayTsonev

преди 10 години

До asdНе знам за теб, но ако някога се върна в БГ, ще си купя и аз една 'ютия'...

25

ф-1

преди 10 години

Най-големият проблем за хората е КОРУМПИРАНАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА!Защитава престъпниците и унищожава обикновеният човек и психически и физически!Докато тази мафия, наречена ПРАВОСЪДИЕ не бъде сменена с почтени хора, все така ще бъде.

24

вятко

преди 10 години

До Анонимен 12викаш хамстера е много добро момче.

23

будясъл

преди 10 години

До asd+1 тотално съгласен с теб..

22

asd

преди 10 години

Ето тези *** изгониха младите хора от държавата. Те и техните кукловоди от ДС, това са най-големите предатели в цялата история на България. Имам много приятели в чужбина, които ми казват, че не парите са причината да не искат да се върнат. Те и тук ще изкарват добри пари, но престъпността, страхът, безнаказаността на *** като този, това е най-големия проблем. Да знаеш, че всеки момент някой може безнаказано да те застреля, ограби, изнасили жена ти или отвлече децата ти, а ти си безсилен.

21

Ф-1

преди 10 години

ДО 24Нали точно "татоти" и БКП създадоха тези "***".Всички те са продукт на спортните училища,доносниците на МВР, целият криминален контингент.ТОВА Е ГЕНЕЗИСЪТ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ-бившите структури на МВР и БКП.