Снимка: Булфото
fallback

Столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи, че до няколко месеца ще бъде обявена поръчка за закупуване на нови 10 влака за софийското метро, предаде БНР.

 Очаква се влаковете да бъдат придобити с европейски пари.

Общината е подала заявление до Агенция "Пътна инфраструктура" за изграждане на шумоизолираща стена по участък от Южната дъга.

Очаква се до края на година трябва да е готова и шумоизолиращата стена на бул. „Акад. Иван Гешов" в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 11 години

Пълна глупост са тези прехвални слова за метрото. Да, има нужда от него, но е поредното задръстване на хората. За да стигнеш да метрото ходиш,ходиш,ходиш за да стигнеш до влакчето пак здраво ходене, после за да излезнеш пак си плюеш на петите и с две думи оставаш без крака. За тока който харчи метрото никой нищо не казва, но рано или късно всички ще осетят. Хич да не ми го хвалят, като плъх се завираш по някакви тунели. За възрастни хора и малки деца е поредната гавра, ще останат без крака.

28

Анонимен

преди 11 години

Ей много комунист, много *** в сайта брато, егати коментарите все едно ГЕРБ или ББ личто са пректирали и строили метрото.

27

Дръндер

преди 11 години

До От ДръндерИ да добавя, преди да кажете че само плюе, ще се аргументирам-ако недай си боже се развалят асансьорите на метро стация Обеля? Какво правят инвалидите, възрастните хора, майките с колички и бременните? Аз ползвам метрото, и съм доволен от придобивката, но адски претупана е за да бъде готова за идването на Барозу и да се види че има станция ЕС, чудно, че не я кръстиха Барозу!

fallback