Снимка: Пирогов
fallback

8-годишната Марина, която бе блъсната на пешеходна пътека в София, остава в тежко състояние. Дихателните проблеми на детето продължават, съобщиха от "Пирогов".

Всеки ден пациентката се консултира от водещи специалисти, съобщи проф. Огнян Бранков, началник на детската секция по хирургия в "Пирогов".

Той припомни, че Марина бе приета в детската реанимация с тежка черепно-мозъчна травма.

Остава тежкото състоянието и на Благой Иванов – Багата. Той е подложен на ежедневна хемодиализа и апаратно дишане.

Oще по темата

Самбистът беше приет в много тежко състояние след нанесена рана с нож в областта на гърдите.

От "Пирогов" съобщават още, че 32-годишният Йордан Цинцов, който беше жестоко пребит в района на Окръжна болница, продължава да е на апаратно дишане.

Младият мъж е с 8 счупени ребра, сътресение на мозъка, контузия на левия бял дроб и хемо-пневмоторакс. Засега не се налага операция на главата на пребития, уточняват от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

дедо поп Ставри

преди 12 години

ш, абе бе докторята пратете някой от тия към дедо поп, че шефа горе вече скучно взе да му става и скоро ше му писне и ше видити вие тогава 3 дена дъжд и студ по Великден. Аре дръпнете щепсела вече стига се престаравахте, то ако е требвало до сега да сте ги изписали тия, щом не става не става , арее и дедо поп требе агне да яде .... и вино да пие

35

nn

преди 12 години

Молим се за момиченцето.И знайте че когато нещата се случат, те са необратими.Затова внимавайте и карайте внимателно. Винаги ме боли когато видя някой ненормален шофьор, защото знам че дори в момента да се е разминал, е един убиец на колела.С всички сили се стремя да му напомня за правилата и разума.Нека всички го правим и не чакаме само КАТ случайно да го хване и накаже.

34

вярващ

преди 12 години

До всички вярващи, не разни глупави тикви - Молете се с вяра и в името на Христос и Бог ще ви въздаде това, за което се молите. И не тука в този форум, а се скрийте някъде да не ви виждат лоши хора- Бог вижда и чува всичко. На теб се уповаваме Господи - да бъде твоята воля! Амин!

fallback