36

дедо поп Ставри

преди 12 години

ш, абе бе докторята пратете някой от тия към дедо поп, че шефа горе вече скучно взе да му става и скоро ше му писне и ше видити вие тогава 3 дена дъжд и студ по Великден. Аре дръпнете щепсела вече стига се престаравахте, то ако е требвало до сега да сте ги изписали тия, щом не става не става , арее и дедо поп требе агне да яде .... и вино да пие

35

nn

преди 12 години

Молим се за момиченцето.И знайте че когато нещата се случат, те са необратими.Затова внимавайте и карайте внимателно. Винаги ме боли когато видя някой ненормален шофьор, защото знам че дори в момента да се е разминал, е един убиец на колела.С всички сили се стремя да му напомня за правилата и разума.Нека всички го правим и не чакаме само КАТ случайно да го хване и накаже.

34

вярващ

преди 12 години

До всички вярващи, не разни глупави тикви - Молете се с вяра и в името на Христос и Бог ще ви въздаде това, за което се молите. И не тука в този форум, а се скрийте някъде да не ви виждат лоши хора- Бог вижда и чува всичко. На теб се уповаваме Господи - да бъде твоята воля! Амин!

33

д-р Хаус

преди 12 години

аре бе не се лигавете, че по празници и санитари в моргата няма, само днес остана се бачка и после само ядене и пиене ще има и на никой няма да му е до Маринка, Капинка и Багата

32

До 16

преди 12 години

Съборазената скорост е субективно понятие!!!! затова има правилник и за пешеходци, и за водачи, и за придружители на пешеходците!!!!!!!! разрешената скорст в града е 50, ако не е указана друга! Пред пешеходна пътека се спира, ако има пресичащи, или готвещи се да пресекат и са стъпили на нея! А не такива, които се втурват и уизпреварват събитието! дано детето се оправи, то не е виновно! Виновен е придружителя!!!!!!

31

До 16

преди 12 години

Бил съм и на 8 години, и на 18, а сега съм на 43 и съм 22 години зад волана, без акт, глоба и т.т екстри! И винаги когато пресичам улица, си спомням как са ме научили: оглеждаш се, пресичаш, стигаш до средата пак се оглеждаш и продължаваш! Елементарно Уотсън!!!! Учи се в училище и се преподава всекид ен от родителите!!!!

30

дедо поп Ставри

преди 12 години

Адрес на дедо ти Поп : 1000 София, ул. Оборище 4

29

Do 17

преди 12 години

Ако не се лъжа, момието се е откъснало от ръката ня дадо си е изтичало на пешеходната пътека! на която е нямало никой в това време! Ти, ако караш с 30, и си на 10 м. от пътеката и в един момент виждаш от ляо или дясно човек, който минава 2-та метра до средата за 3-4 секунди, не дай боже ще може ли да спреш? Или 30 например е несъобразена скорост? Трябва да слезеш и буташ колоата за по сигурно ли? Това не е несъобразена скорост на водача, а несъобртазена постъпка на придужителя на детето!

28

загрижен

преди 12 години

Пиши си адреса, да ти го изпратя дедо ти поп Ставри, че с тая злоба скоро ще си му клиент.

27

дедо поп Ставри

преди 12 години

Кво нещастие бе, дедо поп Ставри ще е много щастлив, щом 3-*** са за опяване у болницата, ще има и за агнешко по Великден. Амииин, дай Божеее всекимууу, такъв келепииир ......

26

дедо Поп Ставри

преди 12 години

и за другите важи тва не само за хлапето, дедо Поп не подбира, щом има ще ръси тамяна и ще прибира, то за тва са му джобовете на расото чак под петите, и кокошка може да пъхне в тях

25

КОЙ....

преди 12 години

КОЙ Е ТОЯ ***, ДЕТО ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА, ПИШЕ ГЛУПОСТИ, ГЛАСУВА /-/ И СЕ ГАВРИ С НЕЩАСТИЕТО НА ЕДНО ДЕТЕ.ИЛИ СИ ЛУД ИЛИ КОМПЛЕКСАР.

24

дедо поп Ставри

преди 12 години

Да идат да му земат размера за ковчега и за гроба вече, нема връщане..

23

Анонимен

преди 12 години

дано да се оправи и да оздравее напълно детето

22

дедо поп Ставри

преди 12 години

кажете бе кога да слагам расото и да ръся с тамян, че пари за козунаци трябват а вие почвайте да варите житото

21

д-р Хаус

преди 12 години

Иде края и на тва дете, по празници докторите хич няма да им е до тежки случай, ще дръпнат щепсела на апаратите е айде кой от къде е и за къде е ...Медицина в българия няма одавна кадърните доктори са в чужбина от 20 и повече години вече !!! Сигнализирахте за неуместен коментар

20

Д-р Хаус

преди 12 години

Иде края и на тва деде, по празници докторите хич няма да им е до тежки случай, ще дръпнат щепсела на апаратите е айде кой от къде е и за къде е ...Медицина в българия няма одавна кадърните доктори са в чужбина от 20 и повече години вече !!!

19

МИ

преди 12 години

Идват светли празници, дано озарят живота на това детенце и на родителите и. Дано Господ и помогне да се справи и да оздравее бързо.

18

Дедо Поп Ставри

преди 12 години

Бе идат празници, че се яде и че се пие на корем, дайте да го оппем и загробим до дека е време бе, че и пари му трят на дедо ви поп и той хляб яде.

17

Gen

преди 12 години

До 5:Отговорността на шофьора е да кара със скорост, която ще му позволи да спре навреме. А в случая не говорим за някой, който се е появил от нищото на магистрала Тракия, а за пресичащ на пешеходна пътека!Ясно е, че водачът по презумпция винаги е виновен и се движи с несъобразена скорост, даже и да е спрял и пешеходеца се хвърли сам върху колата! -> Да, затова се казва несъобразена - защото не е фиксирана, а е в зависимост от ситуацията. Ти като нямаш видимост с 50 ли излиташ от пресечка?