Бездомните кучета нападнали мъжа докато се разхождал. Снимка: архив Булфото
fallback

87-годишен мъж се бори за живота си във ВМА, след като снощи е бил жестоко нахапан от глутница кучета.

Инцидентът се е случил на поляната до бл. 9 в столичния кв. "Малинова долина".

Мъжът има двойно гражданство, той е преподавател в Американския колеж.

Приет е в болницата с множество наранявания - разкъсно-контузни рани по главата, ръцете, краката, фрактура на пръстите на краката, липса на част от тъканите на подбедриците.

Лекарите във ВМА са оперирали мъжа с часове, за да спасят крайниците му от ампутация.

По първоначални данни той е бил нападнат от 15 – 20 бездомни кучета, докато се разхождал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Анонимен1

преди 12 години

Аз също имах домашен любимец.Преди 3 г. ми подариха ротвайлер.Израсна в къщи с децата, но един ден захапал малката ми дъщеря на 6г.Прибирам се от работа всички плачат ? какво става?кучето скъсало роклята на детето и я дърпало из двора!Дали е искало да си играе или друго?.Не исках да мисля...какво е мислило кучето!Просто излезнах на двора и го убих със собствените си ръце.Вярна ще е поговорката"храни куче-да те лае" даже и хапе.Да са живи и здрави лекарите от Александровска, за оказаната помощ.

142

ХХХ

преди 12 години

на тия от Екоравновесие и т.н. си им е угодно да има кучета ,нали трябва да прибират пари и отчитат дейност,само че резултатите им са нулеви ,а псетата се множат като ***

141

Shark

преди 12 години

Добре де, а не може ли да им се даде на тея *** малко храна с добваки...... а!! Какво ще ми се правят на интересни тея от екоравновесие, да си приберат пумиярите у тях си като им са толкова мили. Мисля че е престъпление да се правят разходи за ***, а да се повтаря рефрена "Няма пари за пенсии, няма за заплати, няма за здраве, няма за образование, няма ... няма.." А ***- защитнитиците искм да попитам - Какво ще направите ако някое улично псе нахапе детето ви!? Чакам отговори!!!!

fallback