143

Анонимен1

преди 12 години

Аз също имах домашен любимец.Преди 3 г. ми подариха ротвайлер.Израсна в къщи с децата, но един ден захапал малката ми дъщеря на 6г.Прибирам се от работа всички плачат ? какво става?кучето скъсало роклята на детето и я дърпало из двора!Дали е искало да си играе или друго?.Не исках да мисля...какво е мислило кучето!Просто излезнах на двора и го убих със собствените си ръце.Вярна ще е поговорката"храни куче-да те лае" даже и хапе.Да са живи и здрави лекарите от Александровска, за оказаната помощ.

142

ХХХ

преди 12 години

на тия от Екоравновесие и т.н. си им е угодно да има кучета ,нали трябва да прибират пари и отчитат дейност,само че резултатите им са нулеви ,а псетата се множат като ***

141

Shark

преди 12 години

Добре де, а не може ли да им се даде на тея *** малко храна с добваки...... а!! Какво ще ми се правят на интересни тея от екоравновесие, да си приберат пумиярите у тях си като им са толкова мили. Мисля че е престъпление да се правят разходи за ***, а да се повтаря рефрена "Няма пари за пенсии, няма за заплати, няма за здраве, няма за образование, няма ... няма.." А ***- защитнитиците искм да попитам - Какво ще направите ако някое улично псе нахапе детето ви!? Чакам отговори!!!!

140

Anton

преди 12 години

Браво!С проблема трябва да се справим сами, а не да чакаме хрантутниците от държавния апарат да си свършат задълженията.А побърканите женища дето галят, целуват и хранят бездомните ***, който ги види, трябва да ги бие да им дойде мозъка обратно в *** глави!Всеки от нас като умъртви 1-2 *** минимум, проблемът ще приключи. Методите са от лесни по-лесни, малко гугл и си готов.

139

не на Екоравновесие

преди 12 години

Екоравновесие,4 лапи,помиярофили и др.екозащитници,които избират *** пред човека да бъдат забранени със закон.Не може БАН и тия мошеници да имат еднакъв бюджет-50 млн.лева. Не може да ги хранят със сурово месо,да лъжат,че ги кастрират,и когато сигнализираш за глутница да ме карат да докажа,че са агресивни.Трябва *** да се избият до последното кутре и да се освободи града за хората,които пълнят хазната. Смешката,че куче излиза 280 лева е гавра с пенсионерите, за които стигат и 135 лве

138

котис

преди 12 години

Браво на 147 който има 20 лева да действа защото утре може да се случи на всеки.

137

Tatko

преди 12 години

Внимание ,внимание! До всички *** ,които драскат под всяка новина! Казвам ви го веднъж и го проумейте!ПРОБЛЕМА С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА Е С ДЪЛБОК КОРЕН! КОРЕНА Е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ,АЛЧНОСТ И ПРИЩЯВКА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАМЕ ВСЯЧЕСКИ! ПОРАДИ МНОГОТО РАЗВЪДНИЦИ ЗА КУЧЕТА И МНОГОТО ЗАКУПУВАНЕ НА КУЧЕТА И БЕЗХАБЕРНОТО ИМ ОТГЛЕЖДАНЕ - СА СЕ НАВЪДИЛИ УЛИЧНИ КУЧЕТА! ПОВЕЧЕТО ХОРА НИТО КАСТРИРАТ,НИТО МАРКИРАТ И РЕГИСТРИРАТ ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ - ТЕ ИМ СЕ РАДВАТ И ГИ ЗАХВЪРЛЯТ ИЛИ ГУБЯТ ..!!!!!

136

АЗ

преди 12 години

КУЧЕТА СВОБОДНИ НЯМА В ЕВРОПА. ОТНЕМАСЕ ЕЖЕДНЕВНО ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ ЖИВОТНИВ БЪЛГАРИЯ, КОИТО СЕ ЯДЪТ ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТЗАЩИТНИЦИ НА ХАПЕЩИТЕ СВОБОДНИ КУЧЕТА..ИНФАНТИЛНАТА ВЛАСТ СЕ ПОДМАЗВА НА ВСЯКАКВИ ПСЕВДОЗАЩИТНИЦИ / ДАНО НЯКОЙ *** ДА ПОРАЗКЪСА ЗА НАЗИДАНИЕ НЯКОЙ ТЕХЕН СКЪП ЧОВЕК/, А НЯМА СИЛА ДА ЗАЩИТИ ГРАЖДАНИТЕ СИ.ХУМАННА ЕВТАНАЗИЯ ЗА СВОБОДНИТЕ КУЧЕТА. НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА СИ, А ФАНДЪКОВА ЩЕ ПРАВИ ПРИЮТИ ДА ХРАНИМ И ПЛАЩАМ ЗА ПОМИАРИ ЖИВЕЕЩИ ПО 20 ГОДИНИ И СА ВСЕ ПОВЕЧЕ.ИНФАНТИЛНА ВЛАСТ.

135

Хуманист

преди 12 години

Стига празни приказки !Прочетете 147 и действайте в следващите няколко дни.Не обръщайте внимание на псевдо природозащитници.Това е въпрос на оцеляване !

134

Анонимен

преди 12 години

STAR HLEB HUBAVO NAKISNAT V ANTIFRIZ. POMIARITE SE GURCHAT, DULGO I S BOLKI. TAKA TREBVA DA SE NRANIAT I TEZI POBURKANI LELI I BABI, KAKTO I IZKUFELI STARCI DETO SUBIRAT TAZ GADOST.SUSHTO I ONAZI DEBELA SVINIA OT 4 LAPI. DA SE OSTAVI NA GLUTNIVCATA DA I RAZKUSAT DEBELIA ***!!!SEGA VSEKI ZASHTITNIK NA POMIITE DA SE REGISTRIRA V OBSHTINATA ZA DA SE ZNAE KOI ZASHTITAVA TAZI GADOST.

133

митака

преди 12 години

Жител незнам за вас ама аз почвам с антифриза от утре,аиде стига сме чакали някви псевдо организации фондации,закрили на псетата и малоумнщини да ни свършат толкова простата работа,писна ми от тия СОПОЛИ и НЕНОРМАЛНИ ХОРА обясняващи глупости,ако не вършат това за което са там,ние можем да им създадем работа,да си приготвят черни човали за кучешки трупове.Майчицата им да Е.....А на разни царвули смучещи пари от бюджета *** да ми гледат....Ай СЕКТИР БЕ....

132

Жител

преди 12 години

Да избием псетата и тези дето ги закрилят. Това е истината, инак няма оправия.

131

Nataliq

преди 12 години

Това е точно до дома ми, всеки ден минавам оттам. Не съм на 87 години, но ако ми се случи не мисля, че ще мога да се защитя! Ужасно е да живееш в страх!

130

a

преди 12 години

Да май ще се купува антифриз ПИСНА МИ! Ще избия поне 200- 300 помияра разбирам,че това няма да намали драстично популацията , но и мен са ме нападали и трябва да се защитя,след като разни хрантутници от екоравновесие не желаят да си свършат работата!

129

малко факти

преди 12 години

Кучетата са месоядни хищници, които се хранят с месо. Затова за тях хората са храна (месо). Основната цел на кучето е да се нахрани т.е. да изяде месо (човек). Затова хора и кучета живеят в симбиоза. Хората са храната за кучетата. Всеки ден те си хапват мръвка от някой човек.

128

Българин

преди 12 години

НЕ правете това, дето ви го препоръчва извергът под 147 !!! Действа, но животните умират в адски мъки, продължаващи с дни !!! По-добре си купете пистолет и ги отстрелвайте !!! Не ги изтезавайте - все пак това са кучета, а не ***...

127

Българин

преди 12 години

Глутници озверели ***, незаконни гета, гнусни хъхряшки каруци, дупки, мръсотия, бандитизъм... това е "европейската столица" София !!! "Браво" на всички, които ПАК гласуваха за селската *** фъндъкова !!! Това не е град и не е столица, а катун !!!Тоя човек, ако оживее, да съди общината и то за милиони - само така ще накараме тая *** или да вземе мерки или да ни оттърве от присъствието си !!! На човекът вече са му ампутирали единия оглозган крак, доколкото разбрах !!!

126

Анонимен

преди 12 години

И в същото време разни фирмички като Екоравновесие лапат милиони лева отпуснати средства,без очевидно да правят нищо! Това не е държава,а един батак. С тиква начело.

125

Анонимен

преди 12 години

Бездомни кучета в София има, защото иамхме и имаме кметове като Фандъкова, Бойко Борисов и Софиянски. Гласувайте за такива и бездомните кучета ще се увеличат още.

124

do 147

преди 12 години

чудесна рецепта ....... само дано детето ти да не я налапа ненормалнико. Има си начини не го правете това.