Снимка: БТА
fallback

Мъжът, който пострада тежко от леден къс, паднал от сграда на бул. "Мария Луиза", вече диша без апарат,  съобщи неврохирургът проф. д-р Стефан Габровски.

Пострадалият е стабилен и е в съзнание, уточни специалистът.

38-годишният мъж беше приет преди седмица в Клиниката по неврохирургия на "Пирогов", с тежка черепно-мозъчна травма. Той беше опериран веднага от екип под ръководството на доц. Николай Габровски.

От удара пострадалият бе със счупен черепа, контузия и кръвоизлив в мозъка. В болницатата мъжът беше приет с реална опасност за живота.

Oще по темата

Инцидентът стана под хотел "Глория палас".

Собствениците на хотела вече са глобявани с 50 лева за непочистен сняг от тротоара, съобщиха преди дни от Столичния инспекторат. За инцидента с висулката ще им бъде издаден нов акт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Ако бяхме...

преди 12 години

Сега ако бяхме нормална страна човека щеше да си харчи с кеф милионите от обезщетението когато се възстанови, но понеже сме страна на мутри и полицаи от третият свят, я вземе 100лв. с триста зора след 10 години съдебни спорове я не! Господ за пази обикновените българи (това не включва мазните *** те знаят кои са)

27

Темерут

преди 12 години

Сам по себе си фактът, че диша самостоятелно, в съзнание е, и е контактен, означава, че лекарите са си свършили страхотно работата! За, трайни увреждания, не споменавайте, закаран е своевременно в болницата и е получил възможно най-адекватната лекарска помощ. Не всеки кръвоизлив остава трайни увреждания, от огромно значение е, колко време е бил с кръвоизлив.

26

мак

преди 12 години

23, по твоята логика всичко можем да правим сами, да извозваме ***, да ловим бездомни кучета, да се катерим и да махаме висулки и висящи ламарини от покривите, нищо, че плащаме данъци и че има отговорни служби, които разполагат с оборудване и са обучени за такива дейности. На този потърпевш му пожелавам да оздравее напълно и да осъди виновника.

fallback