28

Ако бяхме...

преди 12 години

Сега ако бяхме нормална страна човека щеше да си харчи с кеф милионите от обезщетението когато се възстанови, но понеже сме страна на мутри и полицаи от третият свят, я вземе 100лв. с триста зора след 10 години съдебни спорове я не! Господ за пази обикновените българи (това не включва мазните *** те знаят кои са)

27

Темерут

преди 12 години

Сам по себе си фактът, че диша самостоятелно, в съзнание е, и е контактен, означава, че лекарите са си свършили страхотно работата! За, трайни увреждания, не споменавайте, закаран е своевременно в болницата и е получил възможно най-адекватната лекарска помощ. Не всеки кръвоизлив остава трайни увреждания, от огромно значение е, колко време е бил с кръвоизлив.

26

мак

преди 12 години

23, по твоята логика всичко можем да правим сами, да извозваме ***, да ловим бездомни кучета, да се катерим и да махаме висулки и висящи ламарини от покривите, нищо, че плащаме данъци и че има отговорни служби, които разполагат с оборудване и са обучени за такива дейности. На този потърпевш му пожелавам да оздравее напълно и да осъди виновника.

25

ан

преди 12 години

радостна новина за този млад човек и близките му!щеше да е истинска трагедия да си отиде от тази нелепост.за някой дядо или частна кооперация би било по-трудно почистването на висулките,но за организацията на цял един хотел...или по-скоро бардак.такива сме си с нашия манталитет.хората с пари,възможности,дето уж трябва да дават пример за благоприличие,са най-големите *** без капка съвест...като можеш да въртиш хотел,пък вземи изчистИ го!МЪРЛЯЧИ

24

:)

преди 12 години

EIII bravo na 4oveka, stiskam palci da se opravi!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Голяма работа, че хотелиерите ще бъдат глобени отново. Човекът вероятно ще остане трайно увреден.

22

Анонимен

преди 12 години

за висулката ще ги глобят с 55 лева. какво тук значи някаква си личност.

21

Бени

преди 12 години

Това че се оправя е добре а нехаиниците от хотела барабар с меката кидка назначен за мениджър защо дишат на свобода ? Ако беше се случило по соц . време човека диша командно директорът на хотела диша в ареста диша също трудно ако умре пострадалият умира и виновникът . А този екскремент дори не е уволнен за некаиството си ! Кога ще се назначи адекватен пркурор и МВР министр да се самосезират и да работят .Видисе че на сегашните като им се доработи лягат да им мине .

20

до 20

преди 12 години

Още малко ще поискаш и у вас да дойдат да ти изчистят, щото си плащал такса смет. И закуска в леглото да ти донесат.На повечето места наистина е лесно да се изчистят, да не говорим, че много ледени висулки можеш да видиш заради некадърно направени покриви и улуци. Ама не, по твоята логика някой _друг_ трябва да направи нещо...

19

Отговор до № 17

преди 12 години

Във всеки случай не се пише с О.

18

До 11

преди 12 години

Я кажи как гражданите ще си изчистят сами покривите, я? Ще се катерят и ще падат като круши за кефа на общината. За какво плащаме огромни данъци и такса смет, а?

17

@

преди 12 години

Оправяй се момче! И ги съди - и "Глория палас", и Столичен инспекторат, и Общината! И не на последно място - БРАВО на лекарите в "Пирогов"! За тяхната работа обаче медиите ще мълчат, нали няма трагедия...

16

Анонимен

преди 12 години

50 лв. е цената на един човешки живот.Ние сме от друга планета,планетата на влечугите и хищниците-на простосмъртните човеци и дебелокожите законотворци.

15

до 9

преди 12 години

???.......как се пише???....

14

БГто

преди 12 години

Дрьж се наборе, стискам ти палци. Като се оправиш ги сьди тия, не ги оставяѝ да им се размине. Заради тяхното нехаѝство, щеше да заплатиш с живота си. Следващия пьт ако не си почистят висулките, кмета да нареди да сложат под тях управитела на хотела..,

13

До 13

преди 12 години

Толкова позволява закна! Който не е променян в тази част поне от 20 години! Да благодарим на общинските съветници! Занимават се с такива важни неща - как да изкарат Топлофикация от батака! !!!!!!!!!!!!!

12

До 8

преди 12 години

И кажи в каво усмихнатият беше много кадърен? Най-вече в кражбите! Благоденстваща беше София тогава! Купуваха си поршета за служебни коли, Софийки имоти продаваше за символични цени! А дупките по улиците - такава красота! Нямаше по крависиви даже в Кандахар! Абе цъфнало и въразло беше, да се разхождаш из София с кеф на сърцето....пее ти се от щастите!

11

hoho

преди 12 години

Е много са ги глобили, как ще върнат здравето на човека и мъките му.Трябва да ги съди.

10

Анонимен

преди 12 години

Браво! Един поне засега е оцелял от безхаберието и некадърността на Фандъкова и ГЕРБ. Дано да продължи да има късмет, че на всички ще ни трябва.

9

До 1

преди 12 години

Стига си драскал простотии!!! Държавата никъде не е слънце да чисти покривите на всяка керемидка! целият китайски народ да се впрегне е невъзможно! Съгласно ЗУТ, общините могат да задължават гражданите сами да си чистят ПРИЛЕЖАЩИТЕ части: знаеш ли кои са те? Едва ли,, защоти за теб това е срамна работа, за ***, не за българи! Покривите са частни, а тротарите и части пред входа са прилежащи!!!!!!!!!!! Ограмоти се!!!!!!!