Снимка: архив, БТА
fallback

105 души с травми на крайниците са преминали през „Пирогов” за последните 24 часа, съобщиха от болницата. 11 от пациентите са приети на лечение. 

В клиниката по токсикология е на лечение Х.Ц. на 57 г., след отравяне с пушечни газове. Пострадал е при пожар в дома си в столичния жк „Фондови жилища”, избухнал около 17 часа на Бъдни вечер.
 
В нощта срещу Коледа в „Пирогов” не са постъпвали пациенти с наранявания от пиратки и прекалили с алкохола, отчитат дежурните травматолози и токсиколози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 12 години

Ако бяхме САЩ, тези 105 човека щяха да подадат колективен иск срещу общината и щяха да я одрусат с доста пари заради непочистения лед.Зимата пак ни изненада...

46

Анонимен

преди 12 години

тия 105 да не са били от пеуник?

45

Анонимен

преди 12 години

За олигофренчетата, които само реват срещу почистването: елате да видите Манчестър или Лондон. Там има цели квартали, които 3-ти ден бяха непроходими! За сведение в София само малките улички не бяха почистени, заради големината им и спрелите коли по тях (почистващите машини са с по-големи габарити). А това, че не можете да вървите си е ваш проблем.До нас има възвишение с 4 стъпала. *** падат по тях, но не ги почистват. Аз минах и им ги изчистих. Дори и пясък му хвърлих...

fallback