Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Специална камера вече снима всички нарушители, които участват в незаконни гонки по високоскоростни участъци на Околовръстното шосе в района на софийския кв. "Бояна".

В близост до нея е поставена и друга камера. Тя пък ще заснеме всеки, който се опита да повреди или унищожи "окото" на КАТ.

Монтиран е и СОТ като допълнителна мярка за сигурност, съобщава за в. "24 часа" шефът на столичния КАТ Богдан Милчев. Камерата снима денонощно и непрекъснато.

"Надяваме се да бъдат отпуснати необходимите средства от Гаранционния фонд и до края на годината, подобни устройства да бъдат поставени на всички опасни участъци в София - бул. "Рожен", ул. 202, бул. "Владимир Вазов" и др.", каза още Милчев.

Това са райони, които са ремонтирани наскоро и където често се провеждат рисковите незаконни ралита.

Ръководството на КАТ изпълни обещанието си да монтира камерите, което пое непосредствено след тежка катастрофа на бул. "България".

Oще по темата

Тогава Ауди и BMW се удариха с над 150 км/ч и премазаха на място двама души, които се прибираха към дома си след рожден ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

М.К.Р.

преди 12 години

Ето защо не ги хващат,ченгетата залагат на живооо!!!

135

Нязи Кадир Сюлеймано

преди 12 години

Бога да Ви прости в кривите кости. АМИН Халилуийя

134

Анонимен

преди 12 години

Do 136Абе само роптаете срщу столицата, ама тука за сметка на всичко се плащат и данъци. Мога да ти кажа, че всички големи фирми тука осигуряват на реалните заплати и не си позволяват да не плащат данъци. Защото ще си злепоставят името пред международните партньори. А по-голямата част от фирмите в провинцията правят всичко възможно да не плащат нищо на държавата ако може само да взимат. Е нестава мой човек. Направи си една справка каква част от БВТ е от София и около нея. И аз не съм Софиянец

fallback