136

М.К.Р.

преди 12 години

Ето защо не ги хващат,ченгетата залагат на живооо!!!

135

Нязи Кадир Сюлеймано

преди 12 години

Бога да Ви прости в кривите кости. АМИН Халилуийя

134

Анонимен

преди 12 години

Do 136Абе само роптаете срщу столицата, ама тука за сметка на всичко се плащат и данъци. Мога да ти кажа, че всички големи фирми тука осигуряват на реалните заплати и не си позволяват да не плащат данъци. Защото ще си злепоставят името пред международните партньори. А по-голямата част от фирмите в провинцията правят всичко възможно да не плащат нищо на държавата ако може само да взимат. Е нестава мой човек. Направи си една справка каква част от БВТ е от София и около нея. И аз не съм Софиянец

133

до 133

преди 12 години

Да, ама България не е само столицата. Всеки иска "селяните" да си седят по родните места, но никой не прави нищо в тази насока.

132

Анонимен

преди 12 години

Тия от КАТ се сетиха! Само защо преди товатрябваше да загинат невинни хора? Това с гонките си се знае от години! Защо не направихте нещо преди тия и...ти да почнат да трепят хора? Иначе, браво! Дано има ефект.

131

Герганка

преди 12 години

Браво! ГЕРБ имат решение за всеки проблем.

130

Коко

преди 12 години

Похвално е, че ГЕРБ имат волята и административния капацитет да вземат решителни мерки срещу безумията по пътищата. Другият ключ към справяне с проблема е подобряване на инфраструктурата, и това също се прави, особено в Столицата.

129

Анонимен

преди 12 години

еми какви са тея прави отсечки бе, направете като в Испания през 100 метра кръгови движения даже и на околовръстните ги имат и ще видим къде ще се съзтезават! те са направили писти братче, после се чудят що имало гонки..

128

1

преди 12 години

До 125 - М. Ставийски успя къде с пари, къде с висша протекция да се измъкне от ефективна присъда "затвор", но да знаеш че винаги има провидение и компенсация. Този човек не го чака нищо добро, ще си плати с лихвите за това което направи. Тогава ще иска да е бил осъден, но ще е много късно.

127

Анонимен

преди 12 години

Уличните гонки стават все по-малко.

126

Marto90

преди 12 години

Уличните гонки са проблем в повечето европейски градове. Много се радвам, че Столична община предприема решителни действия за справянето с проблема.

125

Георги

преди 12 години

Подкрепям инициативата на общината! Много е важно да бъдат намалени уличните гонки!

124

ves666

преди 12 години

policeishtinata nastapva s palna sila kameri navsiakade za sledene denonoshtno ama za bedniacite za da badat kontrolirani.

123

Възмутен

преди 12 години

За кого са тия камери за балъците ли щот за Максим Ставински за прокорорски чеда те НЕ ВАЖАТ!!!ТЕ И ДА УБИЯТ НЯМАТ ! ЧАС АРЕСТ!!!

122

Cool

преди 12 години

От колко години стават тези гонки,идват патрулките с полицаи,а хлапаците с "наточените коли" офейкват.Щом униформените си отидат,всичко пак се започва.Дано тази камера наистина въдвори ред и прекрати тези незаконни състезания! Пожелавам успех на полицаите!

121

готин

преди 12 години

Елементарно Уотсън! просто 3 - 4 легнали полицая и местото не става за гонки а ако отсечката е по дълга може и повече. По възможност подвижни и да се монтират всяка вечер след 21 часа!

120

едно въпросче:

преди 12 години

А КАКВО СТАНА С ШОФЬОРИТЕ НА СЪСТЕЗАВАЩИТЕ СЕ АВТОМОБИЛИ?ПОДВЕДОХА ЛИ ГИ КЪМ НЯКАКВА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ?ИЛИ И ТЕ ЩЕ СИ МИНАТ УСЛОВНО ЗА 'ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ'???Гонки е имало и пак ще има ако ще дори и ОКОТО НА МОРДОР да наемат от КАТ пак няма да могат да се справят. Не и по този начин.

119

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че тези с тези камери наистина може да се намалят нередностите по посочените улици. Силно вярвам, че това ще се приложи и по другите ключови улици и булеварди.

118

Наблюдателен

преди 12 години

Снима "окото" , сливата на Гина- сви-ката

117

анонимен

преди 12 години

Камерите снимат само бедния данъкоплатец. Скъпите коли, както и прокурорските и съдийските синове и дъщери, камера не ги лови. А тия камери пак ние сме ги купили. И като камерите на телевизиите дават всеки ден незаконните имоти на социално слаби деца на властимащи родители, какво се промени? Така ще ни е...м....докато не измрем или не изпращим като оня норвежец. Време е да се измисли нова игра- отстреляй състезател! Достатъчно е куршума да лизне предното стъкло, като тест дали шофьора е печен...