Снимка: БГНЕС
fallback

Да бъдат отказвани административни услуги на длъжниците на столичното дружество "Топлофикация", поиска председателят на Съвета на директорите на "Топлофикация-София" Георги Кадиев.

Обсъжданите варианти са длъжниците да не могат да запишат детето си в детска градина или да не могат да вземат данъчна оценка за имот, докато не изплатят задълженията си.

“Трудно е отсега да се прави прогноза за цената на топлото през следващия отоплителен сезон, тъй като не се знае какво ще се случи с цената на газа”, каза Кадиев пред БНР и допълни, че е логично от есента парното в София да поскъпне.

“Въпреки това ще се търсят компенсации за загубите по друг начин, а не толкова чрез повишаване на цената на топлоенергията”, обеща Кадиев.

Днес се очаква да стане ясно дали "Булгаргаз" ще спре газоподаването към топлофикационните дружества в Бургас, Плевен и Враца, които не са погасили дори част от задълженията си.

Директорът на "Топлофикация Враца" Кремен Георгиев коментира, че са поставени пред невъзможност да изпълняват финансовите си задължения към "Булгаргаз" заради наложената ценова политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Лили

преди 10 години

Пълна тъпотия тези хора не са добре ... не ме интересува де аз си реших проблем праснах една изолациика, намерих един сайт с евтини климатици megaelectronics.bg взех си едно инветрорче за под 1000 лева и ми дреме топлофикации и тем подобни шебеци :(

45

kalin

преди 15 години

Та това бг уж променена била от 1989,а монополисти навсякаде комунисти също.Кадиев да си хваща пътя ...що то говори глупости.

44

преди 15 години

Мръсните управници вместо да вдигат цените на ток,вода ,парно и т.н. нека да построят детски градини,а не да измислят нови и нови цедки за влизането на децата ни в тях. Това :"Не плащаш парно няма детска градина" го имаше като хумористично предложение към поредното изменение .Сега да очакваме ли "Не плащаш за нова лична карта 40 лв и 100 лв за паспорт няма детска градина" или "Не плащаш вода няма детска градина" ...Безобразие! Направете повече детски градини,за да има места за всички деца ,а не да се налага да ги колим като Манчо Панюков от Осиково! А дано доживея фалит на монописта ,защото ми писна да плащам годишно около 150- 200 лв. за тръбите на топлофикация и за топломери на радиаторите с нулеви показания .Уж като ни накараха да си сложим топломери ,ни лъгаха,че ще плащаме според потреблението,да бе да ! Кажете ми в коя държава се плаща една минимална заплата за парно при нулеви показания на топломерите,а?! Гадове !

fallback