Снимка: БГНЕС
fallback

Столичната община е изпратила официално запитване до КАТ дали лицето Сергей Дмитриевич Станишев разполага с документ за управление на трамвайна мотриса.

Това се казва в официално съобщение /вижте го/ на администрацията на кмета Бойко Борисов, който е и неформален лидер на най-голямата опозиционна партия ГЕРБ.

Столичната община призовава гражданите при слизане и качване от превозните средства да използват спирките на градския транспорт.

Предупреждаваме, че предложеният в клипа на БСП начин е опасен и крие рискове за тяхното здраве, казват още от кметството.

Напомняме на гражданите, че комунистическите идеи не са превозен документ и столичният електротранспорт разполага с модерна работеща тикет система.

В съобщението се казва още, че в общината са постъпили сигнали от обезпокоени граждани, че неквалифицирани водачи управляват трамваи.

В тази връзка управата на София апелира софиянци да запазят спокойствие.

Гарантираме, че в градския транспорт няма опасност пътниците да попаднат в трамваи, управлявани от неподготвен водач като Сергей Станишев, казват още от общината.

Ватманите в градския транспорт са квалифицирани, преминали са 3-месечен курс на обучение и всички те имат положен изпит и свидетелство за управление.

Още преди курса кандидат-водачите полагат психотест и представят медицинско свидетелство за здравословно състояние, се казва още в съобщението.

Ето и клипа (отново), който притесни Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

206

преди 15 години

Ела довечера,ще ти я покажа.Когато звярът се превръща в принц.След два часа,ще пожелаеш отново да ме видиш.Може и утре вечер,защото глезенът ми нещо трудно поддава.

205

Анонимен

преди 15 години

"ГЕРБ като основна политическа опозиционна сила, макар и непредставена в парламента, особено добре си партнира с ДПС, много повече, отколкото БСП с ДПС". Това твърдение е на областния лидер на в ГЕРБ Кърджали и председател на групата на общинските съветници Багдасаров !

204

s

преди 15 години

Защо ли си мисля,че за управление се искаше акъл?

fallback