206

преди 15 години

Ела довечера,ще ти я покажа.Когато звярът се превръща в принц.След два часа,ще пожелаеш отново да ме видиш.Може и утре вечер,защото глезенът ми нещо трудно поддава.

205

Анонимен

преди 15 години

"ГЕРБ като основна политическа опозиционна сила, макар и непредставена в парламента, особено добре си партнира с ДПС, много повече, отколкото БСП с ДПС". Това твърдение е на областния лидер на в ГЕРБ Кърджали и председател на групата на общинските съветници Багдасаров !

204

s

преди 15 години

Защо ли си мисля,че за управление се искаше акъл?

203

преди 15 години

не ме кефи станишев но клипа е класика а бойко може само да се учи и да завижда

202

усама

преди 15 години

забравихте да питате кой е платил тока за трамвая, дето го кара сергейчо. монархо-комунистическата седесарска пасмина продаде всичко на безценица на евреите, които направиха милиарди ерво печалба на гърба ви (и продължават да я правят, като ви експлоатират безжалостно, плащат ви почти нищо и ви се смеят в лицето). а вие сте седнали да им гледате в паничката на господа другарите кои колко милиончета откраднал, и от някакви нещастни мутри се вълнувате. че сега и за някакъв трамвай става дума. смях, смях... може би като продадат и вас самите (или поне жилищата ви) на безценица, тогава чак ще се усетите къде е трябвало да гледате. мижитурки.

201

преди 15 години

Абе к'ви идеи, к'ви мечти! Не ни вкарвай в нек'ви филми, бе дедо, че следва: Объркал си рейса, опа - трамвая Серго

200

Tartiuf

преди 15 години

Абе защо ми изтрихте коментара бе?

199

преди 15 години

cqla sofia e potanala v prah,*** i zadrastvaniq,toi mi se zanimava sas gluposti. pravi mi remonti na ulicite noemvri mesec.....sas vseki izminal den se obejdavam 4e boiko e vazduh pod nalqgane........

198

преди 15 години

Само искам да споделя някои факти. Клиент - рекламна агенция - изпълнител - подизпълнители и т.н. Имаме яснота кой е клиентът. На този етап не ни интересува коя е РА - да приемем, че е някой приближен с червена окраска. И сега: Чий е трамвая? Защо е на линия? В график ли е? Какво е платено за наемането му? Кой позволи движението? Кой е докладвал на главния диспечер на градския транспорт? Кой от дежурните в общината прие съобщението за извънредното събитие? Какви мерки е взел за недопускането на този трамвай, или кой е дал разрешението? Какъв процент от прихода от рекламата за отиват в общината? Ей така просто си питам...Умряла лисица...

197

И.Иванов

преди 15 години

Абе този ***,бойко де, съвсем е изперкал. За това ли плащаме на скапаната му администрация да се занимава с глупости?

196

Петя

преди 15 години

с книжка или без, г-н премиерът кара трамвая много по-добре от някои други ватмани. Предлагам да направят състезание с един професионалист в бранша, с Евгени Минчев, дори и тогава съм сигурна, че г-н Станишев ще се представи много по-добре!

195

Бат'Киро

преди 15 години

раздрънкан празен трамвай с един пътник, който се държи за сърцето, защото Станишев кара трамвая :)http://nomtax.blogspot.com/2008/11/blog-post_4 599.html

194

До 191

преди 15 години

За твое сведение в Симеоново в пожарникарския профил, всички завършват със звание инженер! Инженер не се става лесно, а и е много по-висока степен от образованието което имат някой от сегашното и предното правителство!

193

чичо Любо

преди 15 години

Ако това не е някаква журналистическа окраска,този път Софийската община се изложи тотално.Разбирам да има политически заяждания и квалификации но въпреки,че съм привърженик на ГЕРБ,искам да кажа,г-н Борисов,това е пълна глупост

192

преди 15 години

Вярно е че този дето тича прилица на боко , ами то това е идеята и затова боко е толкова лют.

191

ВАТМАН

преди 15 години

То бива простотия бива скука ама да се заяждаш с книжка за трамвай е не падение за нещо медицинско. То по боковата логика нямаше да има неосъден артист егати яловото заяждане явно много го е шубе от БСП.

190

висше

преди 15 години

Ако ББ беше завършил нещо преди 25 г., тогава дипломите бяха стойностни и завършването на по-висока степен на образование развива гънките на мозъка. ББ какво е завършил ? МАТЕМАТИКА ? ФИНАНСИ ? ИНЖЕНЕРНА СПЕЦИАЛНОСТ ? МЕДИЦИНА ? нищо ?

189

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 15 години

Тези тримата ще гласуват на изборите за БСП. Ако стареца не пукне до изборите де...

188

Преписано

преди 15 години

След всяка простотия на Борисов си мисля че по-ниско не може да падне, но той винаги ме опровергава. Как е възможно да си хаби времето (за което ние му плащаме) и да занимава обществото с такива глупости? И какво ли още може да роди болната му глава?

187

бисери

преди 15 години

В Google за "Бойко Борисов" са дадени всичките книжки и сертификати