Снимка: Булфото

Добрата история има нужда и от добър разказвач. В това ще се убедим, ако се включим в нов курс, който ще се проведе в Дом на киното, организиран от София Филм Фест.

За 11 седмици участниците в него ще могат да се научат да се изразяват спокойно и убедително пред публика.

Ще овладеят изкуството на правилния изказ, а също така ще умеят да използват езика на тялото, жестове и мимики. В рамките на 46 академични часа ще могат да се усъвършенстват и в майсторството на говора – интонация, звукова динамика, паузи.

В тънкостите на занаята ще ги отведат високо квалифицирани специалисти, които ще предложат гъвкава програма, възможност за корпоративни и индивидуални занимания.

Курсът е за всеки, който проявява интерес към медийни и публични личности, тв и радио журналисти, политици, адвокати, водещи, лектори, търговски представители, брокери и всички, за които говорните умения са важна част от професионалната им реализация.

Специалистите ще позволят на участниците да открият своя специфичен тембър, да го овладеят и превърнат в негово основно изразно средство, което печели доверието на публиката.

Първите 10 записани получават абонаментна карта с 10 безплатни посещения на филми по избор от програмата на Дома на киното за периода на курса. А всеки студент ще получи и 20 % отстъпка от цената на курса. Срок за записване -  до 10 октомври.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase