Поредния бесен селянин.
Поредния бесен селянин.
Поредния нагъл селяк, паркирал в централен софийски парк. Другите са балъци, само той е тариката. Снимка: Кубадински | 25 апр 2014 17:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
86
17277
52
10
Напиши коментар Коментари
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tipichen stolichanin.
71
2
 
2
 
! Отговори
бай спиро преди 10 години
този хич не е *** мога да ви кажа защото сме съседи и колата е подарък за сина му от татенцета му вий се плюй те тук кой *** кой не е а хората си имат три коли.. може да съм кореняк гражданин но нямам против нищо селяните от тях има доста умни хора
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По скоро колата е на жената на някой тарикат, който има фирма за източване на ДДС и краде яко от вашите пари, докато вие се обиждате на регионална основа. Хора като тоя процъфтяват в БГ щото се напълни с кухи *** като вас, за които проблемите се свеждат до това, че някой друг ви пречи и ви е виновен за скапаният ви живот.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хехе, балканските цървулари пак взеха да си мерят п*шките. На всичките са ви черни бе , хахаха :)
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено , че рег. номер е СА..., защото автомобила е на лизинг, жена му е на лизинг, защото е "Поредния нагъл ***" продал нивата на баба си и дерибейства в столицата.
67
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
селянин, ***, не го увъртайте. като се обижда на селянин значи си точно селянин, не ми обяснявайте че това не било до местораждането а до поведението. аз като обиждам някой на ***, не се оправдавам после че *** не било етнос а нрав. *** си е етнос и това е смисъла на обидата - дъжиш се като човек от тоя етнос. който обижда на селянин признава си или не, но смята селяните за по-низши същества. ако го заяви открито добре, но ако го отрича е просто ***
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно от центъра за градска мобилност и полицията, като че ли не забелязват тези нарушители спряли по градинки, тротоари, паркове, завои, пешеходни пътеки, паркиралите на жълта непрекъсната линия и т.н, но стане ли дума за синя зона или служебен абонамент на момента са там!
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката не е селянин,а е ***! Това не е географска принадлежност,то е манталитет,движима собственост...
64
1
 
7
 
! Отговори
п стоянов преди 10 години
м да селяни и граждани пак актуална тема, собственик на фирмата в която работя е от "дълбока" провинция, дошъл човека в София преди 20г и сега дава заплати на 129 човека, онзи ден чу един от шофьорите да тръби че бил 5-то поколение софиянец и тия мръсни селяни му правят задръствания. Познайте шофьорчето вече е без работа, а във фирмата има негласна заповед че които използва твърде често думата "провинция" и дели хората на такива и онакива ще си търси заплата другаде!
63
0
 
0
 
! Отговори
meri преди 10 години
ne eselianin,a SELIANDUR-nito magare nito kon.Tova sa sini detsa ot 4erveni ba6ti.[fa6ista e prav]
62
1
 
10
 
! Отговори
До 68 преди 10 години
До АнонименДа си селянин не се определя от това къде си роден и къде живееш, а от ценностна система! Истинските селски хора са трудолюбиви и добри хора.
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам селянин ли е, ама виждам, че номерът му започва със СА!
60
0
 
2
 
! Отговори
do 65 преди 10 години
Явно има провинция и провинция. Не се слагай под общ знаменател с останалите!
59
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ми в калта ли да спре,много ясно че в тревата(жалко за която де :()
58
4
 
2
 
! Отговори
Русенец преди 10 години
Не виждам нищо нередно в паркирането на автомобила. Ние в провинцията така си го правим от край време...
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От снимката не се разбира нищо освен ,че въпросния с регистрация СА е в зелената площ.Дали е парк,лунапарк,частен имот -двор ,калчище или игрище божа работа.Ако приемем на доверие думите на автора ,то да помислим ,как точно може да имаш претенции за нещо ,ако всичко е един гъол и кал.Ако въпросния е *** ,то да попитаме автора защо използва толкова просташка и ценична реч?Викаш *** ,а ругаеш като каруцар.По-добръ едва ли!Е за това харесвам гражданите на София,псуващи културно .
56
6
 
10
 
! Отговори
киро емигранта преди 10 години
До Кубадински:От снимката и описанието под нея лъха на незадоволен от себе си и живота си, озлобен, ниско-интелигентен софиянец първо поколение.Нагъл ***-тарикат и балък си ти!!!
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У ха ха ,централният Софийски парк ,прилича на блато !!! А какви ли са другите им паркове :)))))) ????
54
1
 
8
 
! Отговори
Столичанин преди 10 години
Има телефони освен за снимки и за звънене. 112 реагират адекватно.Днес звънях за "брат'чеда" на тоз *** - беше паркирал на пешеходна пътека и му вдигнаха колата :)
53
4
 
6
 
! Отговори
pe6o преди 10 години
edin kokteil *** da lumne kolata taka 6te mu doide akula v tupata kartuna