Прегазва куче и бяга
Прегазва куче и бяга
Ето този не знам как да го нарека прегазва на 22 май куче 2 пъти и след това избягва като мишка с колата си. Има и видео клип, но е твърде неприятен за гледане.
Номерът му се вижда, управител е на фирма Сиромах в Сандаски (какво подходящо име).
Такива хора не заслужават да съществуват изобщо. Снимка: Златин Младенски | 26 май 2019 12:25
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
47
8807
14
13
Напиши коментар Коментари
31
9
 
10
 
! Отговори
гост преди 4 години
За друго влязох в темата. Къде сте сега Вие оплакващи горкото куче , да оплачете човека убит от кучета?! Човешкия живот за Вас е нула, ама за кучето давате мило и драго!
30
2
 
0
 
! Отговори
гост преди 4 години
До HahaСъгласен съм за номера, но в комплект с името на човека нещата стават различни. Нали се сещаш умнико?!
29
0
 
8
 
! Отговори
Haha преди 4 години
Номера на автомобила няма как да бъде причислен към личните данни, най малко защото е пибличен...демек, всички го виждат...мозъчните донори да не се обаждат.
28
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Иван НавяковА за оповестяване на лични данни знаеш ли какво е наказанието?
27
13
 
7
 
! Отговори
До Хм преди 4 години
в коментара преди твоя пише: "Прегазеното куче е откарано в местна ветеринарна клиника от хората, живеещи в кооперациите в местността Поленишки път, които са се грижели за него".ще рече когато е минавала хайката - са го скрили във входа, понеже им липсва грижата за животните от село. *** пак "прецакал системата", "спасил живот", и сега ще плати няколкостотин лева за ветеринар. важно е да се направи на разследващ и да намери виновен.но за детето в съседната статия няма да помогне.
26
13
 
10
 
! Отговори
пази всички преди 4 години
животното се намира в зона, която шофьорът няма как да види. решил е, че е задрал или минал през камък, нормалната реакция е да дадеш назад. ако някой от вас беше шофьор щеше да го знае.пази моториста, пази детето, отвори капака да видиш за котка при мотора, виж да не е легнало куче пред/под колата, виж да не те е записал някой какво правиш, следи какви коментари е пуснал трола.
25
9
 
6
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Какво прави куче без придружител и каишка на улицата?Защо общината не си е свършила работата?А и тоя защо оставя кучето на улицата?Поне трябваше да го прибере,ако е за евтаназия,да се направи.Иначе кучето отиде и легна пред колата,извън зоната на видимост.
24
11
 
11
 
! Отговори
Иван Навяков преди 4 години
До момента е установено, че кучето е с прекъснат гръбнак и хематом в главата. Все още не е ясно цялостното му състояние. Настанено е в Централна ветеринарна клиника, с пациентски номер 64222.Това е престъпление по Наказателния Кодекс на Република България по чл. 325б.
23
10
 
5
 
! Отговори
Иван Навяков преди 4 години
Името на извършителят е Иван Навяков.Профил във Фейсбук:"https://facebook/ivan.navqkov" Прегазеното куче е откарано в местна ветеринарна клиника от хората, живеещи в кооперациите в местността Поленишки път, които са се грижели за него неотдавна.Кучето е в клиника в София.че кучето е с прекъснат гръбнак и хе
22
6
 
6
 
! Отговори
оооо преди 4 години
С автомобила си прегази и осакати куче което е с прекъснат гръбнак и хематом в главата На 22 май куче беше блъснато и осакатено от кола в района на град Сандански. На видео от частни камери за наблюдение става ясно как и кога е станал инцидента. Вижда се и как шофьорът обръща колата си в обратна посока и продължава по пътя си без да спре и да помогне.Номерът на колата е Е1888МС.
21
6
 
7
 
! Отговори
Прост и тъп шофьор преди 4 години
Мързеше го да слезе да види какво е сгазил и затова върна на заден и мина втори път през кучето изверга!
20
2
 
1
 
! Отговори
ето го клипа преди 4 години
https://youtube/watch?v=VRDB1GeKF9s
19
2
 
2
 
! Отговори
Tita преди 4 години
До АнонименГледай клипа.... и тогава говори, *** такъв!
18
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам на снимката кучето е заело позиция за хапане на бронята на колата. Не виждам обаче автомобила да е в къщичката на кучето. Значи човека не е в нарушение. Ако куче нападне пешеходец и го захапе за крачола и човека го изрита?! Пак ли ще е виновен? Аман от пишман защитници на животни. Като ви е жал за тях приберете си ги вкъщи.
17
5
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 4 години
преди години един такъв като теб с 4 пътника на по 18 годинини разви 210км/ч на междуселския път и избягна куче. от петимата на борда оцеля един. като видиш такова животно да настъпиш "акселератора" е по-добрият вариант. майната ѝ на бронята, има каско за тия работи. ако след кучето видиш номер 17 с ключа, картофа, пяната и спрея - газиш и него. адвокатът ти доказва неправилно пресичане и опит за застрахователна измама, даже може и неимуществени вреди да ти присъдят.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със 140 км/ч ми изскочи куче на магистралата през нощта - видях го натиснах спирачките и рязко завих - заобиколих го и в посоката в която се отклоних 2ро нямаше как да го избегна при удара колата ми застана на 2 колела за миг щях да приключа курса
15
20
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
По готино, е ключ през вратите + картофи в ауспуха + монтажна пяна по отворите на вратите + надспис със спрей УБИЕЦ !
14
0
 
11
 
! Отговори
Ему преди 4 години
Sydney, разкажи за подивелите котки в Австралия, как ги третират.
13
13
 
8
 
! Отговори
E1888MC преди 4 години
E1888MC E 1888 MC Е1888МС Е 1888 МС
12
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега човекът трябва да съди общината до дупка за причинените щети по Аудито. Общината за пореден път не си е свършила работата по отношение на контрола на популацията на уличните кучета. Лаят, хапят, сеят зарази, причинияват ПТП и т.н.